Redactia.ro
Home » Sport » Ianis Hagi ar pleca de la Rangers! Ce destinație ar putea alege

Ianis Hagi ar pleca de la Rangers! Ce destinație ar putea alege

Ianis Hagi ar pleca de la Rangers

Ianis Hagi ar pleca de la Rangers. Sau cel puțin așa anunță jurnaliștii din Italia. Aceștia susțin că Rangers ar fi decis să nu plătească clauza de cumpărare. Aceasta este de cinci milioane de euro.

Ianis Hagi ar putea să ajungă în Serie A. Asta doar în cazul în care scoțienii de la Rangers nu vor dori să achite clauza de cumpărare. Potrivit celor de la Lalaziosiamonoi.it, antrenorul Steven Gerrard ar fi decis ca Hagi să nu mai continue pe Ibrox din vară. Astfel, românul ar trebui să revină la Genk, echipă care dorește să-l vândă. O primă ofertă pentru fiul lui Gheorghe Hagi a și venit. Lazio ar dori să dea cinci milioane de euro pentru jucătorul de 21 de ani. Dacă va ajunge la echipa din Italia va fi coleg cu Ștefan Radu.

Ianis Hagi ar pleca de la Rangers

Deocamdată presa din Scoția nu a scris nimic despre plecarea românului. Ianis a devenit unul dintre idolii galeriei după ce a debutat pe Ibrox. De asemenea și jurnaliștii scoțieni au fost foarte impresionați de prestațiile sale. În schimb, belgienii au fost mult mai rezervați. Potrivit Voetbal Nieuws, acesta nu a impresionat cu nimic în perioada în care a fost la Genk. Belgienii au plătit 4 milioane de euro pentru român.

„Cel puţin Genk ar putea face un mic profit. Va scăpa de o senzaţie de mahmureală deoarece Rangers pare dispusă să achite clauza de 5 milioane de euro pentru contractul lui Ianis. Copilul minune din fotbalul românesc va intra în istorie doar ca un trecător care nu a avut nimic de spus”, au scris ziariștii belgieni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: