Redactia.ro
Home » Sport » Scoțienii se tem să nu-l piardă pe Hagi! Planul lui Rangers

Scoțienii se tem să nu-l piardă pe Hagi! Planul lui Rangers

Scoțienii se tem să nu-l piardă pe Hagi

Scoțienii se tem să nu-l piardă pe Hagi. Astfel s-au adresat la FIFA pentru a rezolva situația. Împrumutul românului expiră pe 30 iunie 2020. Răspunsul a venit imediat.

În Scoția cel mai probabil sezonul fotbalistic se va prelungi, ținând cont că în acest moment nu se joacă. Împrumutul lui Ianis Hagi, de la Genk, expiră la 30 iunie 2020, iar scoțienii se tem să nu-l piardă pe român. Așa că s-au adresat celor de la FIFA, pentru a rezolva situația.

„FIFA analizează situația curentă și impactul potențial pe care l-ar putea avea în toate zonele fotbalului, inclusiv problemele legate de contracte. Mai multe informații vor fi anunțate în zilele următoare”, a fost deocamdată răspunsul primit de la FIFA și publicat de glasgowtimes.co.uk.

Jurnaliștii scoțieni susțin că decizia de a juca sau nu la Rangers îi aparține doar jucătorului de 21 de ani.

„Din punct de vedere contractual, dacă acesta expiră pe 30 iunie, nu văd ce l-ar putea determina, legal vorbind, să spună nu mai rămân aici și după data de 30 iunie”,a declarat un avocat pentru Glasgow Live.

În situația lui Ianis Hagi se află și alți jucători de la mai multe echipe.

Scoția a suspendat campionatul din cauza COVID-19

Începând de vineri, toate competițiile din Scoția au fost suspendate, la fel ca în cele mai multe țări. Deocamdată nu se știe când va fi reluat campionatul.

„Conducerea Federaţiei scoţiene de fotbal a luat această decizie în interesele sănătăţii şi securităţii jucătorilor, oficialilor partidelor, staff-urilor, suporterilor şi publicului general”, este comunicatul.

Citește și: Ce se întâmplă cu Ronaldinho în arest! Decizia luată de judecători

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: