Redactia.ro
Home » Sport » Ce se întâmplă cu Ronaldinho în arest! Decizia luată de judecători

Ce se întâmplă cu Ronaldinho în arest! Decizia luată de judecători

Ce se întâmplă cu Ronaldinho în arest

S-a aflat ce se întâmplă cu Ronaldinho în arest. Judecătorii din Paraguay au respins din nou apelul fotbalistului. Fosta vedetă a Barcelonei și fratele său rămân în arest.

Avocații brazilianului au cerut ca fostul fotbalist și fratele acestuia să fie eliberați condiţionat. Au propus şi o cauţiune de 1,6 milioane de euro. Potrivit celor de la UOL Esporte, judecătorii au respins solicitarea. Cei doi sunt în închisoare în Asuncion încă de săptămâna trecută pentru folosirea de paşapoarte false. Ronaldinho se distrează chiar și în închisoare. În urmă cu două zile a făcut ceea ce știe el mai bine. A participat la un meci de fotbal în incinta pușcăriei și a înscris cele mai multe goluri.

Ronaldinho şi Roberto Assis, reținuți de o săptămână

Ronaldinho şi fratele său au mers în Paraguay pentru promovarea unei cărţi. Au fost însă reținuți pentru că au folosit pașapoarte false. Brazilianul avea actele reținute din 2018 și a refuzat să plătească o amendă de peste 2 milioane de euro. Potrivit comisarului Gilberto Fleitas, Ronadinho a primit aceste paşapoarte false de la agentul brazilian Wilmondes Sousa Lira, care a fost arestat.

„Ronaldinho şi fratele său au fost înşelaţi atunci când li s-au oferit documente paraguayene false”, a spus comisarul.

Fostul coleg al lui Ronaldinho, Leo Messi a plătit 4 milioane de euro unei echipe de avocați, care trebuie să rezolve cazul.
Ronaldinho a jucat ultima dată la Fluminense, în 2015, dar s-a retras oficial în ianuarie 2018. Fost fotbalist la echipe ca PSG, FC Barcelona şi AC Milan, el a cucerit Cupa Mondială cu naţionala Braziliei, în 2002. În 2005 a primit Balonul de Aur.

Citește și: Daniele Rugani, primul fotbalist infectat cu COVID-19, declarații emoționante

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: