Redactia.ro
Home » Sport » Daniele Rugani, primul fotbalist infectat cu COVID-19, declarații emoționante

Daniele Rugani, primul fotbalist infectat cu COVID-19, declarații emoționante

Primul fotbalist infectat cu COVID-19

Daniele Rugani, primul fotbalist infectat cu COVID-19 a vorbit despre cum a aflat că este bolnav și ce s-a întâmplat în această perioadă. Fundașul spune că a fost șocat când a aflat că este bolnav.

Daniele Rugani a fost primul fotbalist depistat pozitiv cu coronavirus. Jucătorul lui Juventus a vorbit la postul TV al clubului despre momentul în care a aflat că este bolnav. Fundașul a povestit ce a făcut de când este bolnav.

„Mă simt bine, vreau să asigur pe toată lumea că nu am probleme.’Din fericire, nu am avut simptome grave, pot să mă consider norocos. A fost mai mult şocul de a fi primul care a contactat virusul în lumea fotbalului. Am fost brusc în centrul atenţiei, în câteva momente am primit o mulţime de mesaje. Şi presa a fost curioasă ce se petrece cu mine, dar sper că va trece. Sper că toţi vom depăşi acest moment!”, a declarat Rugani.

Oficialii clubului Juventus au trimis să fie testați toți cei care au intrat în contact cu Daniele Rugani pentru a evita orice pericol.

Logodnica lui Daniele Rugani nu a mers să-și vadă iubitul

Michela Persico, logodnica lui Daniele Rugani a povestit prin ce a trecut de când a aflat că iubitul ei a fost infectat.

“Daniele este bine. Cu trei zile în urmă, a acuzat o stare de febră, apoi a cerut să facă testul, iar a doua zi a venit rezultatul pozitiv. Dar apoi, nu a mai făcut temperatură. Oricum, nu ne aşteptam la aşa ceva. Am aflat că şi dacă eşti tânăr şi faci sport nu eşti imun la virus. Cel mai important este să te izolezi. Eu am rămas la casa din Torino, Daniele este la Continassa, cantonamentul lui Juventus. A preferat aşa ca să nu îmi dea şi mie virusul, dar şi prietenilor şi rudelor noastre. Toţi italienii suferă acum, dar e îmbucurător să afli veştile din China unde aproape au scăpat, deci se poate!”, a declarat iubita lui Rugani.

Citește și: Burleanu, Rădoi și alți oficiali FRF sunt în izolare la domiciliu!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: