Redactia.ro
Home » Sport » Ianis Hagi, locul 6 într-un clasament inedit!

Ianis Hagi, locul 6 într-un clasament inedit!

Ianis Hagi, locul 6 într-un clasament inedit

Ianis Hagi face parte din topul realizat de World Soccer. Aceștia au făcut un clasament al jucătorilor cu tați celebri, fotbaliști.

Fiul “Regelui” nu a fost uitat în cel mai inedit clasament făcut în aceste zile. Americanii de la World Soccer au alcătuit topul tinerilor fotbaliști cu tați celebri (tot fotbaliști). Primul loc este ocupat de Marcos Llorente. Mijlocașul de 25 de ani este fiul fostului jucător al lui Real Madrid și Atletico Madrid, Francisco Paco Llorente. Pe poziția a doua figurează mijlocașul, Matthaus de Oliveira de la Vitoria Guimaraes. El este fiul brazilianului Bebeto, campion mondial în 1994. Daniele Maldini, fiul lui Paolo Maldini este pe locul trei. Tânărul de 18 ani joacă la echipa U 19 de la AC Milan. La același club au evoluat și tatăl și bunicul tânărului fotbalist.

Ianis Hagi în cel mai haios top

Poziția a patra în clasamentul făcut de World Soccer este ocupată de Rivaldinho. Atacantul care evoluează la Viitorul este fiul campionului mondial, Rivaldo. Pe locul 6 este Giovanni Reyna, de la Borussia Dortmund. Tatăl său este Claudio Reyna. Ianis Hagi ocupă locul 6 în top. Americanii scriu că acesta s-a făcut cu adevărat remarcat la Rangers. Cel mai bun meci după părerea lor a fost cel cu Braga, din Europa League. Nu au uitat nici de performanțele românului de la Euro 2019 Under 21. În schimb au punctat faptul că în Belgia nu a reușit să se acomodeze. De asemenea au scris și despre oferta pe care românul o are din Italia. Este făcută și o scurtă descriere a lui Gheorghe Hagi care a jucat la Real Madrid, Barcelona, Galatasaray și Steaua.
Nu au fost uitați nici fiul campionului mondial Lilian Thuram, Marcus, fiul lui Patrick Kluivert, Justin. În top figurează și revelația Erling Haaland. Atacantul celor de la Borussia Dortmund este fiul norvegianului Alf-Inge Haaland, devenit celebru în campionatul Angliei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: