Redactia.ro
Home » Sport » “Sunt comparat cu tatăl meu”! Ianis Hagi, despre presiunea pe care a simți-o mereu

“Sunt comparat cu tatăl meu”! Ianis Hagi, despre presiunea pe care a simți-o mereu

Sunt comparat cu tatăl meu

“Sunt comparat cu tatăl meu”, a dezvăluit Ianis Hagi, într-un interviu acordat presei din Anglia. Fiul “Regelui” a vorbit și despre viitorul său.

La doar 21 de ani este văzut ca unul dintre cei mai buni fotbaliști români. Nu i-a fost însă ușor. Mereu a fost comparat cu celebrul său tată, Gheorghe Hagi. Nu l-a deranjat acest lucru niciodată, ci mai degrabă l-a ambiționat.

“Din ziua în care m-am născut presiunea a fost pe umerii mei. Oriunde am mers, orice am făcut mereu am fost comparat cu tatăl meu. Fie că am vrut sau nu am fost nevoit să mă obișnuiesc cu asta. Am învățat cum să-mi creez un avantaj din acest lucru și să fac față presiunii. Sunt mândru că port acest nume. Mi-a dat ambiția de a merge mereu mai departe. Tata mi-a spus că ambiția unui fotbalist face diferența. Nu contează cât talent ai sau cât muncești. Ambiția face mereu diferența”, a declarat Ianis Hagi, pentru Daily Mail.

“Sunt comparat cu tatăl meu”! Ce spune despre viitorul său

Ianis Hagi a dezvăluit că a muncit foarte mult pentru a ajunge acolo unde și-a dorit. A ascultat cu sfințenie sfaturile primite de la tatăl său.

“Mereu mă gândesc să fiu cel mai bun. Acesta este obiectivul meu. Mă antrenez mai mult decât ceilalți. Chiar dacă toată lumea îmi spune că am talent lucrez din greu”, a continuat Hagi, pentru Daily Mail.

În acest moment, internaționalul român joacă pentru Rangers, dar nu se știe pentru cât timp. Scoțienii nu au anunțat clar dacă îl vor transfera definitiv. În ultima perioadă cei de la Lazio au anunțat că ar dori să-l aducă în Italia.

„Am impresarii mei, de la AC Talent, care depun o muncă grea. Am încredere în ei. Viitorul meu este pe mâini bune datorită lor. Orice se va întâmpla, îmi doresc să fiu sănătos. Oricine mă întreabă ce vreau de la viitorul meu asta e singura dorință. Știind ambițiile pe care le am și obiectivele pe care mi le-am trasat, sunt convins că le pot îndeplini doar dacă sunt sănătos. Oriunde voi juca, indiferent care este echipa sau competiția, vreau să fiu cel mai bun”, a mai declarat jucătorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: