Redactia.ro
Home » Sport » Ce spune Ianis Hagi despre mama lui! Tânărul fotbalist are numai cuvinte de laudă: ”Este inima familiei și lumina noastră”

Ce spune Ianis Hagi despre mama lui! Tânărul fotbalist are numai cuvinte de laudă: ”Este inima familiei și lumina noastră”

GALERIE FOTO (2) Ce spune Ianis Hagi despre mama lui! Tânărul fotbalist are numai cuvinte de laudă: ”Este inima familiei și lumina noastră”

Copii lui Gică Hagi, Ianis și Kira, au oferit pentru prima dată un interviu împreună, în care au făcut o serie de declarații despre viața lor de familie. Cei doi au avut numai cuvinte de laudă la adresa mamei lor. 

Ce spune Ianis Hagi despre mama lui

Pentru prima data, copiii lui Gheorghe Hagi au oferit un interviu împreună. Ianis și Kira Hagi au recunoscut faptul că cea care a avut întotdeauna grijă ca familia să fie unită și să trăiască în armonie este mama lor. Aceștia au oferit multe declarații desprea copilăria lor, despre educație, dar momentul culminant a fost atunci când cei doi copii au fost întrebați despre mama lor.

Când a fost întrebat ce reprezintă femeia care l-a adus pe lume, Iani Hagi s-a luminat la față și a dat un răspuns emoționant. Pentru campionul de la Glasgow Rangers, cea care îi este mamă reprezintă inima familiei. Fără eforturile pe care aceasta le-a făcut de-a lungul timpului, cei doi nu ar fi ajuns atât de departe.

”Eu mereu am spus: mama este persoana care ține familia aproape, nu neapărat prin gesturile pe care le face – doar prin prezența ei. Știe să ne țină aproape, este inima familiei și lumina noastră. După aceea, clar, școala… ”, a spus Ianis la Antena 3.

Mama lor a fost cea care s-a ocupat de educație

Ianis și Kira Hagi surprind de fiecare dată când apar în fața lumii, asta pentru că discursul lor și educația de care dau dovadă arată cât de mult i-a ajutat disciplina familiei. Responsabilă pentru adulții de astăzi este Marilena Hagi, soția „Regelui” Gheorghe Hagi.

Toate aceste sacrificii au avut un scop! Mama lor a vrut ca ei să aibă o constanță în ceea ce privește educația.

Ce spune Ianis Hagi despre mama lui! Tânărul fotbalist are numai cuvinte de laudă: ”Este inima familiei și lumina noastră”

”Cel mai important sfat de la mama? Să zic doar unul? Sunt foarte multe. Nu pot să reproduc un singur sfat. Cum am spus: de școală s-a ocupat foarte mult, mereu mi-a spus ‘chiar dacă știu că vrei să devii fotbalist…’ Ea a fost cu ideea să ne trimită la școală britanică. Tata se gândea să fim la o școală românească, dar mama chiar de la grădiniță ne-a trimis la școală internațională. Fiindcă noi am fost plecați atâta timp, Ianis a fost la grădiniță în Turcia. Ne-am mutat din Turcia în România, după aceea ne-am mutat din nou în Turcia. În Constanța am fost în liceul britanic”, a declarat Kira Hagi.