Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Îl vezi toată ziua îmbrăcat la costum, dar așa nici nu ți-ai fi imaginat! Poza de WhatsApp a miliardarului Ion Ţiriac a devenit virală

FOTO Îl vezi toată ziua îmbrăcat la costum, dar așa nici nu ți-ai fi imaginat! Poza de WhatsApp a miliardarului Ion Ţiriac a devenit virală

GALERIE FOTO (2)

Ion Ţiriac era în timpul unui interviu în limba spaniolă, când a decis să facă un gest neobișnuit. Acestuia i-a sunat telefonul și fără nicio abținere a dezvăluit ce poză de profil are la WhatsApp, pentru ca reporterul să treacă rapid peste momentul creat.

Poza de WhatsApp a miliardarului Ion Ţiriac a devenit publică

În timpul unui interviu pentru „claytenis.com”, miliardarului i-a sunat telefonul și a hotărât rapid să îi arate reporterului poza sa de profil de pe WhatsApp:

„Uite, poliţia! Colonel de poliţie. General”, le-a spus Ţiriac, înainte să răspundă în continuare la întrebări.

Cei de la „claytenis.com” au făcut publică poza care ni-l arată pe Ion Ţiriac într-un costum, dar nu cel cu care ne-a obișnuit, cu unul de ofiţer!

Fotografia cu Ion Țiriac este destul de recentă şi ni-l arată impecabil!

Sursa foto: as.ro

Ce proiect pregătește Ion Țiriac

Ion Ţiriac pregătește un nou proiect de afaceri. Acesta construiește cel mai mare complex sportiv care a existat vreodată în România, o sală polivalentă, terenuri de tenis, de baschet, un centru de recuperare, sală de forţă şi un bazin de înot, cu o investiție de 80 de milioane de euro.

„Bucureștiul va avea în curând o sală polivalentă, cu 8.000 de locuri, dar și un complex sportiv unicat, la Snagov. Se construiește și un bazin olimpic, terenuri de tenis, centru de recuperare, sală de forță.

Este ceva cum nu s-a mai văzut în România, proiect pentru care s-a alocat o sumă foarte, foarte mare de bani”, a spus Codin Maticiuc pentru Antena Stars.

Englezii au rămas surprinși de averea lui Ion Țiriac: „Mai mulți bani decât au Messi și Ronaldo la un loc”

 „Legenda tenisului, Ion Țiriac, are de patru ori mai mulți bani decât Federer și de asemenea are câștuguri mai mari decât Messi și Ronaldo la un loc.

Țiriac a adunat aproximativ 1,2 miliarde de lire sterline, circa 1,44 miliarde de euro, numai de pe urma afacerilor. Țiriac a devenit unul dintre cei mai bogați sportivi din lume după ce a înființat prima bancă privată din România și a pus bazele unor firme de asigurări și leasing auto.

În prezent deține un complex rezidențial de lux în București, unde locuiesc doar cei mai bogați români”, se arată în publicația „The Sun”, relatează „digisport.ro”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: