Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Imagini greu de privit. Un bărbat a încercat să-și înece partenera într-o fântână publică

FOTO Imagini greu de privit. Un bărbat a încercat să-și înece partenera într-o fântână publică

GALERIE FOTO (2)Imagini greu de privit. Un bărbat a încercat să-și înece partenera într-o fântână publică

Un bărbat a încercat să-și înece partenera într-o fântână publică. O ținea cu forța și aceasta s-a tot zbătut. Atenție, sunt imagini cu un puternic impact emoțional.

Un bărbat a încercat să-și înece partenera într-o fântână publică

Întâmplarea de coșmar a avut loc în Spania, într-un parc din Valencia, unul dintre cele mai cunoscute orașe și cel de-al treilea ca mărime din țară. Acolo, fără să îi pese că e în văzul lumii și parcă fără milă, un bărbat ar fi încercat să-și înece partenera într-o fântână publică, ținând-o acolo cu forța, pentru că ea se zbătea, conform martorilor. De altfel, unii dintre ei au filmat și fotografiat scenele cumplite, iar imaginile au ajuns pe Internet, a relatat Gândul.

În imagini, se observă cum bărbatul este dezbrăcat până la brâu, și la fel este și partenera, care are un sutien negru pe ea, iar aceasta stă cu capul aplecat spre apă. La un moment dat, cineva intervine între ei și pare că ar vrea să îl oprească pe bărbat din a face un gest necugetat.

Se pare că acest caz a ajuns și pe masa polițiștilor spanioli, însă bărbatul a fost eliberat provizoriu, deocamdată. Conform descrierii din mesajul publicat pe Twitter, instanța cere Poliției să furnizeze această înregistrare video a incidentului și spune că situația suspectului s-ar putea schimba pe măsură ce ancheta avansează.

Un bărbat a încercat să-și înece partenera într-o fântână publică
Foto: captură Twitter/ESdiario CV

Imagini greu de privit. Un bărbat a încercat să-și înece partenera într-o fântână publică
Foto: captura Twitter/ESdiario CV
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: