Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Ionela Nițu, tânăra lovită mortal de tramvai înainte de ziua ei de naștere, a fost înmormântată. „Surioara mea frumoasă, încă aștept să mă suni să vorbim…”

FOTO Ionela Nițu, tânăra lovită mortal de tramvai înainte de ziua ei de naștere, a fost înmormântată. „Surioara mea frumoasă, încă aștept să mă suni să vorbim…”

GALERIE FOTO (3) Ionela Nitu, inmormantare

Ionela Nițu a murit cu puțin timp înainte să împlinească 23 de ani după ce a fost lovită de un tramvai în București, din neatenția ei. Astăzi, ea a fost înmormântată, iar durerea este fără margini pentru apropiații ei.

Ionela Nițu, tânăra lovită mortal de tramvai înainte de ziua ei de naștere, a fost înmormântată

Sicriul cu trupul Ionelei Nițu a fost depus pentru câteva zile acasă, în localitatea Frătești, județul Giurgiu, iar astăzi ea a fost înmormântată în cimitirul din aceeași comună. Durerea este fără margini pentru apropiații ei.

Foto: Captură Video/Fanatik

Ionela a murit în sectorul 5 din București, dintr-o neatenție, cu câteva zile înainte să împlinească 23 de ani. Tânăra ar fi încercat să ajungă în refugiul pentru staţia de tramvai şi a trecut prin spatele unuia care se afla oprit lângă peron. Ionela a fost prinsă sub roţile tramvaiului 32 şi resuscitată apoi minute în şiri de medicii sosiţi la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Salvatorii au declarat la scurt timpul decesul tinerei, a relatat Observator. Lacrimile au curs astăzi șiroaie pe obrajii celor care o iubesc.

– Surioara mea frumoasă, nu te voi uita niciodată, încă aștept să mă suni să vorbim, te voi iubii mereu, până o să vin lângă tine.

– Dumnezeu să o odihnească în pace! Mare păcat! Așa tânără și frumoasă…. Sincere condoleanțe familiei îndurerate și putere să treacă peste această grea încercare!

De astăzi, un înger întruchipat în om care a trăit pe pământ 22 de ani, s-a înălțat în împărăția cerurilor luându-și forma completă 100% de înger și va trăi veșnic în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun! Te iubim!

Ionela Nitu, inmormantare
Foto: Observator

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: