Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Jador, accident grav în trafic: „M-au nenorocit!”

FOTO Jador, accident grav în trafic: „M-au nenorocit!”

GALERIE FOTO (2)

Artistul i-a anunțat pe urmăritorii săi de pe rețelele online de socializare faptul că a fost implicat într-un accident sambătă după-amiază. Accidentul a fost destul de serios.

Jador, accident în trafic. În ce stare este cântărețul

Cel mai important este faptul că, Jador este în siguranță și că nu a pățit nimic în urma impactului provocat. Maşina câtăreţului a fost lovită destul de rău atât în partea din faţă, cât şi în spate.

„Numai mie mi se întâmplă. Ies şi eu pe stradă cu maşina: unu în spate, unu în faţă. M-au nenorocit!”, a spus cântăreţul pe reţelele de socializare.

Sursa foto: RomâniaTV
Sursa foto: RomâniaTV

Vara trecută, alt accident marca Jador

Nu este pentru prima dată când, Jador este implicat într-un accident rutier. Chiar vara trecută, artistul și-a văzut moartea cu ochii după ce în fața mașinii pe care o conducea a sărit un cal. Deși avea o viteză destul de redusă nu a putut să evite total animalul astfel că mașina a fost puțin avariată, dar el a scăpat fără nicio zgârietură.

„Sunt supărat rău. Bine că nu am pățit nimic. Am văzut moarte cu ochii! Puteam să jung la spital sau mai rău, să mor! Mașina mea de mai puțin de o lună de zile s-a dus. Este distrusă! Mi-a ieșit un cal în față. Bine că nu am avut viteză că putea fi fatal. Asta este lecție, nu ai cum să lași calul să meargă liber pe stradă”, a spus Jador pe pagina sa de YouTube.

Jador, gest de milioane 

La vremea respectivă, Jador văzându-l pe copilul proprietarului calului plângând, deoarece familia lui nu-și permitea să plătească daunele mașini, cântărețul a făcut un gest de milioane! Acesta i-a spus micuțului că știe că familia are o situație materială proastă și că nu va cere niciun ban.

„Asta este morala zilei! Probabil Dumnezeu ne mai trimite un semn uneori, să vadă cum ne comportăm. Poate și eu am făcut ceva rău cuiva, iar acum este karma. Trebuie să învățăm să fim mai buni, iar oamenii să își țină animalele la locul lor. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine!”, a mai mărturisit Jador.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: