Redactia.ro
Home » Homepage » FOTO Klaus și Carmen Iohannis, imagini rare din tinerețe. Cât de diferit arăta Prima Doamnă

FOTO Klaus și Carmen Iohannis, imagini rare din tinerețe. Cât de diferit arăta Prima Doamnă

GALERIE FOTO (4) Klaus și Carmen Iohannis, imagini rare din tinerețe

Klaus Iohannis și soția lui, Carmen Iohannis, sunt un cuplu cu vechime. Iată cum arătau în tinerețe, în special Prima Doamnă, care obișnuia să își poarte altfel părul pe atunci și avea un alt look față de cum o știm acum cu toții. Poze rare cu cei doi!

Klaus și Carmen Iohannis, imagini rare din tinerețe. Cât de diferit arăta Prima Doamnă pe atunci

Povestea dintre Klaus Iohannis și cea care urma să îi devină soție începe undeva în studenție. Ar fi fost dragoste la prima vedere când s-au întâlnit. Totuși, deși s-au îndrăgostit rapid, s-au luat după ceva timp.

„În timpul facultăţii am cunoscut-o şi pe soţia mea, Carmen, dar în vechiul cerc de prieteni. A fost invitată de prieteni de-ai noştri care au rămas în Sibiu. Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. (…) A durat mult până ne-am căsătorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani  şi ne-am căsătorit pe la 29 de ani”, a relatat Klaus Iohannis.

Relația durează. Cei doi sunt căsătoriți de 33 de ani.

„Este foarte uşor ca doi oameni tineri să se placă şi să se îndrăgostească, şi asta mi s-a întâmplat şi mie cu soţia mea. Am fost un cuplu de îndrăgostiţi mulţi ani”, a scris Kaus Iohannis în volumul autobiografic Pas cu pas.

Din punct de vedere fizic, cel puțin, multe nu par să se fi schimbat din tinerețea lor. Iată o fotografie cu el, pe care președintele a publicat-o pe Facebook.

Pe vremuri Klaus Iohannis avea părul blond, acum este grizonat, dar păstrează aceeași statură impunătoare și, din câte se pare, și cam același număr de kilograme. Carmen Iohannis, pe de altă parte, își purta odinioară părul închis la culoare, părea să aibă altă coafură, iar în prezent a optat pentru o culoare a părului mult mai deschisă, este blondă.

Oricum ar fi, Prima Doamnă a României încearcă întotdeauna să fie elegantă la evenimentele unde merge, chiar dacă, spun unele guri rele, nu reușește întotdeauna să nimerească ținuta pe care o îmbracă cu eticheta cerută de evenimentul la care ia parte.

Cum arătau Klaus și Carmen Iohannis în tinerețe

Cum arătau Klaus și Carmen Iohannis în tinerețe

Cum arătau Klaus și Carmen Iohannis în tinerețe
Sursa foto: Viva!
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: