Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Mick Jagger s-a despărțit de iubita lui însărcinată și și-a dezmoștenit primul născut. Cu ce i-a greșit femeia

FOTO Mick Jagger s-a despărțit de iubita lui însărcinată și și-a dezmoștenit primul născut. Cu ce i-a greșit femeia

Mick Jagger este cunoscut pentru multe lucruri, dar poate că două lucruri pentru care legenda rock and roll este cel mai faimos este muzica sa și istoria sa cu femeile.

Nu este niciun secret că Mick Jagger a fost cu o mulțime de femei, dar poate că cea mai problematică relație a sa este cea pe care a avut-o cu cel mai mare copil al său, Karis. După nașterea ei, în 1970, a refuzat să recunoască existența ei timp de aproape 10 ani.

Cum s-au cunoscut Mick și Marsha

Mick s-a intersectat pentru prima dată cu Marsha Hunt, actriță și model, când aceasta a apărut în musicalul „Hair”. El a invitat-o să apară într-o ședință foto pentru piesa „Honky Tonk Woman” a trupei The Rolling Stones, dar aceasta a refuzat.

Acest lucru nu l-a împiedicat pe Mick să o urmărească pe Marsha și nici faptul că avea o relație cu Marianne Faithfull în acea perioadă, nu l-a oprit. Marsha era căsătorită la acea vreme.

Cei doi au avut o aventură care a durat mai mulți ani și s-a încheiat cu puțin timp înainte ca Marsha să dea naștere copilului cuplului.

Despărțirea dintre Mick și Marsha

În ciuda iubirii lui Mick pentru Marsha în 2012, zece scrisori de dragoste pe care i le-a scris au fost vândute la licitație pe 300.000 de dolari. El s-a distanțat, ceea ce a dus la mutarea lui Marsha din casa lui și la mutarea unei alte femei în locul Marshei. În toată acea perioadă complicată pentru cei doi părinți, Jagger a dezmoștenit-o pe Karis.

Fiica lui Mick și a Marshei

După ce Marsha s-a mutat, Catherine James, un model în vârstă de 22 de ani, s-a mutat la ea. Aceasta a declarat pentru „DailyMail” că avea impresia că Mick a terminat relația cu Marsha.

„Nu părea să fie mare lucru pentru el. A menționat doar că era o fată pe care o cunoscuse și care rămăsese însărcinată. A spus că nu era îndrăgostit de ea, dar că era foarte talentată. Am simțit că nu era împovărat de nimic, nici de Marsha, nici de copil. Era tânăr și nu am avut impresia că se gândea serios să devină tată și să facă parte din viața acestui copil.” Înainte de nașterea fiicei lor, Marsha i-a cerut lui Mick ajutor financiar, iar acesta i-a trimis puțin peste 200 de dolari.

Marsha a crescut copilul fără niciun ajutor din partea lui Mick

Karis Hunt Jagger s-a născut pe 4 noiembrie 1970, iar Mick nu a fost prezent la nașterea ei. Se pare că și-a vizitat fosta iubită și fiica câteva zile mai târziu, iar aceasta ar fi fost una dintre ultimele dăți în care și-a văzut fiica timp de ani de zile.

Marsha a fost nevoită să își crească copilul fără niciun ajutor din partea lui Mick și s-a luptat, mai ales din punct de vedere financiar. Dar Mick nu a avut niciun interes să fie prezent în viața lor. Când Karis avea doi ani, s-a ars cu un ceai fierbinte. Rănirea ei a necesitat o vizită la spital, care a dus la o factură destul de mică, însă tatăl ei a refuzat să plătească.

Avocații lui Mick au pus-o pe Marsha să semneze că Karis nu era fiica lui Mick

După ce nu a reușit să-l convingă pe Mick să accepte să înființeze un fond fiduciar pentru fiica lor, Marsha a implicat sistemul juridic. Iar în iunie 1973, Mick a fost de acord – după trei audieri în instanță – să plătească într-un fond fiduciar de 13.609,65 dolari pentru Karis. De asemenea, a fost de acord să plătească 680 de dolari pe an în cadrul unui acord extrajudiciar.

Avocații săi au insistat, de asemenea, ca Marsha să semneze documente care să ateste că Karis nu era fiica lui Mick.

Relația cu fiica lui

În ciuda tensiunilor și a neînțelegerilor din primii ani, Mick a primit-o în cele din urmă pe Karis în viața lui, dar numai după ce aceasta a crescut mult. Când fiica sa cea mare a absolvit Universitatea Yale, el a fost acolo. A invitat-o la Palatul Buckingham atunci când a fost făcut cavaler.

Și, poate cel mai surprinzător, atunci când prietena bună a lui Mick, L-Wren Scott, a murit prin sinucidere în anul 2014, ea a fost acolo pentru el fără să-l judece. Karis, pe atunci în vârstă de 43 de ani, a fost alături de tatăl ei în timp ce acesta plângea moartea lui L’Wren. Ea chiar l-a ajutat să organizeze o ceremonie pentru a sărbători viața iubitei sale.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: