Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Mircea Bravo a renunțat la burlăcie. Vloggerul a spus marele „DA!”

FOTO Mircea Bravo a renunțat la burlăcie. Vloggerul a spus marele „DA!”

GALERIE FOTO (5)

Mircea Bravo a hotărât că este pregătit de marele pas și să renunțe de tot la burlăcie! Acesta a spus marele „DA!” alături de o tânără superbă din Bistrița.

Mircea Bravo a renunțat la burlăcie

Mircea Bravo, vloggerul care face de ani de zile furori pe internet a anunțat în urmă cu o săptămână marele eveniment:

„Nu vreau să vă spun că Bistriţa e bun sau că e rău, nu cred nici în patriotismul că românii-s cei mai tari, dar acum în Cluj, dacă te uiţi în orice domeniu: cultural, evenimente, sportiv, bistriţenii-s cei mai tari! Eu sunt mândru că sunt bistriţean, în fiecare an mă îndrăgostesc tot mai tare de judeţul ăsta, de oraşul Bistriţa, mi se pare super mişto, cu oameni de bun simţ şi, ca urmare, mi-am şi găsit o fată din Bistriţa, cu care o să mă căsătoresc săptămâna viitoare”, a spus Mircea Bravo în timpul discursului său ca ambasador de la lansarea traseului Via Transilvanica din Bistriţa, potrivit „infobistrita.ro”.

Ceremonia a avut loc joi, pe 16 iunie, în Cluj-Napoca. În mediul online nu au întârziat să apară fotografii de la petrecerea lui Mircea Bravo, de pe conturile apropiaților mirilor. De la petrecere nu a lipsit și „bunica” îndrăgitului vlogger cu care apare în videoclipurile tot mai virale de pe internet, Tanti Lenuța.

„Prima nuntă din România la care o să se fure bunica, nu mireasa”

Unul dintre prietenii lui buni a făcut o remarcă amuzantă care i-a distrat pe internauți:

„Sunt la nunta lui Mircea Bravo, prima nuntă din România la care o să se fure bunica, nu mireasa”, a scris pe Facebook Tibi Codorean, unul dintre prietenii lui Mircea Bravo.

Sursa foto: Facebook

„Subscriu cu dovadă la spusele colegului Tibi”, a anunţat au alt prieten şi colaborator de-al lui MirceaBravo, Bob Rădulescu, care a postat şi o fotografie alături de miri, relatează „Adevărul”

Cum s-a apucat Mircea Bravo de vlogging

Mircea Bravo a recunoscut că s-a apucat de vlogging, deoarece era știrb și nu avea suficienți bani să meargă la dentist. Mircea Bravo, pe numele său real Mircea Popa a terminat Facultatea de Drept, însă a realizat că are talent în zona actoricească și a reușit să își câștige pâinea din pasiunea lui”, a spus Mircea Popa, potrivit „Click!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: