Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Nea Mărin are vilă de sute de mii de euro. Liviu Vârciu, postări din casa coregrafului

FOTO Nea Mărin are vilă de sute de mii de euro. Liviu Vârciu, postări din casa coregrafului

GALERIE FOTO (7)

Nea Mărin, coregraful și prezentatorul de la Antena 1, are vilă de sute de mii de euro. Cunoscutul Liviu Vârciu le-a arătat fanilor de pe Instagram cum arată casa lui nea Mărin.

Cum arată casa lui Nea Mărin de sute de mii de euro

Nea Mărin a lucrat, de-a lungul timpului, cu zeci de vedete de televiziune. A cucerit publicul larg din România prin replicile sale pline de umor și stilul inconfundabil de a pune la încercare nervii invitaților săi.

Liviu Vârciu a dezvăluit cum arată casa lui Nea Mărin de sute de mii de euro. Prin mai multe story-uri pe Instagram, Vârciu le-a prezentat-o fanilor.

De curând, prezentatorul care e acum la Kanal D i-a făcut o vizită lui Nea Mărin și nu a ratat ocazia de a filma vila de sute de mii de euro în care locuiește coregraful. Cei doi au o relație foarte apropiată.

Încă de când a ajuns în curtea celebrului coregraf, Liviu a și pornit camera de filmat, pentru a avea material pentru vlogul său.
Văzând că este filmat, Nea Marin a ezitat să-l invite în casă pe Liviu Vârciu, dar apoi a cedat și l-a poftit în interior, unde i-a cerut să se descalțe.

Casa lui Nea Marin valorează câteva sute de mii de euro și are două etaje și mansardă. La intrarea în casă are un hol mare, pe dreapta aflându-se camera de zi, unde are mai multe canapele verzi, un șemineu și televizor.

„Ia uite ce casă mare are! Ia uite ce bani are nea Marin. A făcut frumos aici. Și-a făcut frumos în casă”, a spus Liviu Vârciu în timp ce filma locuința coregrafului.

Cei doi au făcut și o glumă pe seama biroului pe care îl are coregraful. ‘’Are birou. Dar ce ești, director?’’. ‘’Sunt șeful șefilor’’, a răspuns Nea Marin.

Liviu Vârciu a filmat și dormitorul lui nea Mărin

Îndrăzneț din fire, Liviu Vârciu nu s-a putut abține și a filmat și unul dintre dormitoarele de la parter.

Camera este mobilată cu un pat matrimonial, dulap și noptiere. La etaj mai sunt și alte camere, iar la mansardă, Nea Marin a construit o cameră de zi cu ferestre în tavan ca să poată vedea oricând cerul.

Sursa: Instagram Liviu Vârciu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: