Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Ovidiu Neveu a mers acasă la familia Sterp! O vrea de soție, dar nicio șansă…Ce i-a făcut Geta când l-a văzut

FOTO Ovidiu Neveu a mers acasă la familia Sterp! O vrea de soție, dar nicio șansă…Ce i-a făcut Geta când l-a văzut

GALERIE FOTO (3)

Ovidiu Neveu, cel cu care s-a bătut recent, Iancu Sterp a fost la Hațeg, la familia Sterp! El susține că este îndrăgostit de Geta, sora lui Iancu și că a venit în vizită special pentru ea.

Ovidiu Neveu și Iancu Sterp s-au luptat în cadrul galei RXF Star, însă nu a reușit să îl învingă. Înainte să se întâlnească cu fratele Getei în cușcă, Ovidiu Neveu a afirmat în repetate rânduri că este îndrăgostit de ea și a hotărât să îi facă o vizită după competiție.

Ovidiu Neveu, acasă la mama Geta

Deși a fost bătut măr de Iancu și cândva își vorbeau agresiv și cu amenințări, cei doi au dat totul uitării și s-au împăcat. Acum, Ovidiu Neveu a mers în vizită la familia Sterp, tocmai la Hațeg. Mama Geta îl invitase deja demult și acum s-a hotărât să îi facă pe plac, dar cu intenții de amorez. Acesta s-a simțit bine în familia Sterp, fapt ce reiese din postările sale din mediul online.

Însă, Neveu nu a stat degeaba. Acesta a muncit cot la cot cu Geta Sterp, dar s-au distrat pe cinste.

Acest a putut în sfârșit să petreacă timp cu cea care declară că i-a furat inima !  Mulți au crezut că e o glumă sau că Ovidiu Neveu încearca doar să îl provoace pe Iancu, însă s-a dovedit că are o reală simpatie pentru Getuța, așa cum o alintă el.

Ovidiu Neveu, ipostaze romantice alături de Geta Sterp

Urmăritorilor lui Ovidiu Neveu nu le-a venit să creadă în ce ipostase s-au fotografiat cei doi! Aceștia erau foarte apropiați și se putea vedea faptul că se simt bine unul în preajma celuilalt. Getuța l-a pus să prindă oi, să călărească un măgar, să mute baloții cu fân, dar și diverse alte activități prin curtea casei lor.

Totuși situația amoroasă a Getei Sterp este cam complicată, deoarece tânăra a  stabilit deja cununia cu iubitul ei. Deși nu vor forma un cuplu, cu siguranță Geta și Neveu vor rămâne prieteni buni.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: