Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Panică la cote maxime în familia Sterp! Nepoata lui Culiță a ajuns de urgență la un spital din Spania

FOTO Panică la cote maxime în familia Sterp! Nepoata lui Culiță a ajuns de urgență la un spital din Spania

GALERIE FOTO (2)

Ileana, sora artistului Culiță Sterp, a plecat într-o vacanță ce trebuia să fie de vis, pe o insulă din Spania, alături de familie. Totuși toată această escapadă s-a transformat într-un coșmar, deoarece fiica ei, Carla, s-a îmbolnăvit și a avut nevoie urgent de intervenția specialiștilor . aceasta a reușit să găsească un spital pentru a o trata pe micuță. 

Nepoata lui Culiță a ajuns de urgență la un spital din Spania

„Ileana Sterp și Daniela Iliescu, partenera de viață a lui Culiță, au născut la distanță foarte mică. În timp ce sora artistului aducea pe lume o fetiță, Daniela se pregătea să își strângă în brațe băiețelul. Cei doi verișori sunt născuți la distanță de o lună și jumătate, Carla fiind mai mare decât Milan”, potrivit „Click!”

Ileana s-a speriat foarte tare și a postat pe pagina ei personală starea în care se află fetița ei, reușind între timp să o ducă pe micuță la spital. De când și-au început vacanța în Tenerife, starea de sănătate a Carlei s-a degradat pe zi ce trece. Aceasta a primit ajutor tot de la o româncă care a ghida tu către un spital pentru copii. Astfel micuța a primit îngrijirile necesare, iar panica s-a mai diminuat. Fetița tușea foarte tare și respira cu dificultate. 

Ileana Sterp a căutat disperată un spitalpentru a-și trata fiica

„Situația nu e foarte roz. Eu apelez la spital în cazuri grave, iar acum simt că starea Carlei e gravă. Trebuie să găsim un spital și să mergem să o vadă cineva. Nu mai zic de faptul că sunt nedormită de nu știu când. Bine, asta nici nu mai contează”, a scris Ileana Sterp, pe contul de Instagram.

După ceva timp, sora lui Culiță, a transmis faptul că starea de sănătate a micuței Carla s-a mai diminuat: 

„Scumpa mea are o tuse seacă urâtă, foarte urâtă. Respiră foarte greu și plânge mult. Am venit la spital ajutați de o doamnă din România foarte cumsecade. La spital am dat de o asistentă româncă și toate lucrurile au decurs mai bine decât mă asteptăm. Carla a primit tratament si sper să se facă bine cât mai repede. Vouă vă mulțumesc pentru griji”, a scris apoi Ileana Sterp, pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: