Redactia.ro
Home » Monden » FOTO: S-a născut cea de-a doua minune din viața lor! A apărut prima poză cu fetița vedetei

FOTO: S-a născut cea de-a doua minune din viața lor! A apărut prima poză cu fetița vedetei

GALERIE FOTO (3)

Proaspăta mămică din lumea mondenă le-a făcut cunoștină urmăritorilor ei cu micuța Sara Mara, nou-născuta familiei.

Prima fotografie cu chipul fetiței

Celia este mămică pentru a doua oară. Aceasta a născut-o pe Sara Mara, mezina familiei, cu două săptămâni în urmă, iar din acel moment artista radiază de fericire.
Imediat după naștere, artista a declarat că a întâmpinat câteva complicații medicale, dar le-a făcut față cu succes. Acum fiind foarte bine, atât ea cât și micuța.
Actirța s-a simțit pregătită să-și împărtășească fericirea cu fanii săi, printr-o fotografie postată pe contul ei de socializare, Instagram. Decizia aceasta a luat-o la doar două săptămâni de când a venit pe lume, postând o fotografie cu chipul micuței.

Artista: „Inima noastră îți aparține pentru totdeauna!”

Acestea sunt cuvintele pe care Celia, soția lui Ardeli Ancuța le-a declarat odată cu ultima ei postare. Ce-i drept, se vede cu ochiul liber bucuria, emoția, iubirea și extazul de-a fi mamă pentru a doua oară.

Celia nu a postat decât prima fotografie cu fetița ei, ci i-a și scris un mesaj fetiței, plin emoție care a topit sufletele urmăritorilor ei:

„Scumpa mea, Sara Maria, inima noastră îți aparține pentru totdeauna!”, a scris Celia lângă fotografia cu chipul fiicei ei.

Reacția urmăritorilor

Urmăritorii nu se așteptau ca artista să publice atât de repede o fotografie alături de fiica ei. Fanii ei au fost luați prin surprindere și s-au bucurat odată cu artista pentru miracolul din viața ei.
Reacțiile pozitive nu au întârziat să apară pe Instagram. Celia este o artistă îndrăgită și apreciată de către comunitatea ei, iar postarea a strâns mii de aprecieri. Secțiunea de comentarii a fost luată cu asalt. Majoritatea o felicitau și îi prezentau admirația complimentând-o atât pe ea cât și pe fetiță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: