Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Show de zile mari în finala X Factor! Concurentul Adrian Petrache va cânta alături de Florin Salam

FOTO Show de zile mari în finala X Factor! Concurentul Adrian Petrache va cânta alături de Florin Salam

Marea finală X Factor România se anunță a fi una extrem de interesantă! Unul dintre concurenți, Adrian Petrache, va cânta în fața juraților alături de unchiul său, Florin Salam. Până atunci, se fac pregătiri intense pentru ca momentul să ajungă la inimile telespectatorilor.

Adrian Petrache va cânta la X Factor alături de unchiul său, Florin Salam

Finala X Factor România este tot mai aproape! Concurenții pregătesc cele mai bune momente încât să ajungă câștigători. Unul dintre ei, Adrian Petrache îl va avea alături pe scena din fața juraților, pe unchiul său, Florin Salam. Dar până atunci, cei doi se pregătesc intens încât totul să iasă ca la carte, informează Spynews.

Pe pagina de facebook a X Factor România se poate vedea cum fiecare concurent în parte încearcă să dea tot ce este mai bun din el. Acolo apar și  Adrian Petrache, Loredana Groza și Florin Salam, semn că vor să facă ceva memorabil.

Florin Salam și Adrian Petrache, pe scena X Factor..

”Adrian Petrache și Loredana au repetat pentru momentul special al finalei alături de nimeni altul decât unchiul acestuia, Florin Salam”, este scris pe contul oficial de facebook al X Factor România.

Pentru marea finală, Adrian Petrache și-a făcut și schimbări de look. Stiliștii au avut grijă să-l pregătească în cel mai frumos mod.

”Îți place să iei lucruri care există deja și să transformi, să reinventezi și este o calitate extraordinară. Pentru că eu cred în artă, cred în talent, cred în ceva care trebuie să fie numai al tău (…) vreau să merg spre trofeul X Factor cu Adrian Petrache”, a spus Loredana Groza în momentul în care a ales să meargă în finală cu Adrian Petrache.

Zilele acestea, Adrian Petrache acordă și interviu despre etnia romă pentru miniserie, „Eu sunt actrița principală”

”Sunt rom și provin dintr-o familie de lăutari. Chiar dacă eu cânt alt gen decât predecesorii mei nu înseamnă că nu îl îndrăgesc, ba chiar dimpotrivă, îmi place foarte mult! Vreau, însă, ca lumea să ne aprecieze și să vadă că romii pot canta și altceva, și altfel de muzica. Încerc prin tot ce fac să înving aceste stereotipuri”, spune finalistul X-Factor, Adrian Petrache.

Momente surpriză pentru telespectatori pregătesc și concurenții celorlalți jurați: Delia, Ștefan Bănică Jr. și Florin Ristei. Sonia Mosca, din echipa Deliei, va cânta alături de Monica Anghel, grupul lui Florin Ristei, Super 4, vor cânta cu Raluka, Andrada Precup din echipa lui Ștefan Bănică Jr va cânta alături de Damian Drăghici și Adrian Daminescu.

”Ați cântat excelent amândouă. Iarăși m-ați surprins, este un plus de la ce am auzit la repetiții și până astăzi. (…) Alexandra ai fost senzațională. Tu reprezinți pentru mine forța, locomotive din punct de vedere vocal. (…) Din punct de vedere feeling, emoție, nu am auzit acuratețe mai mare decât a Andradei”, a spus Ștefan Bănică, în semifinală, despre membrii echipei sale.

Misiunea lui Florin Ristei va fi una la fel de dificilă. Deoarece are două grupuri foarte bune, unul de fete, iar altul de băieți.

”Dacă în Semifinală s-ar fi votat tot de acasă, eu cred că ambele grupuri ajungeau în finală. Asta e clar. Am de ales între niște fete care s-au cunoscut acum 2-3 săptămâni și care au repetat de câteva ori împreună și care astă seară m-au spart. Ați cântat senzațional, peste așteptările mele, peste ultima repetiție. (…) Celălalt grup pe care l-aș putea alege astă seară este format din oameni cu care rezonez foarte tare pentru că mie îmi place să cred că aș putea fi un al 5-lea membru acolo, la nivelul lor. Sunt oameni care au muncit pentru locul ăsta pe care îl au, sunt un grup de profesioniști”, a declarat Florin Ristei.

Finala X Factor România va avea loc , vineri, la orele 20:30 pe Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: