Redactia.ro
Home » TV » Nepotul lui Florin Salam este finalist la X Factor 2020. Momentul emoționant creat pe scenă alături de frații lui

Nepotul lui Florin Salam este finalist la X Factor 2020. Momentul emoționant creat pe scenă alături de frații lui

GALERIE FOTO (8)

Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, s-a calificat în finala X Factor 2020. Concurentul a creat un moment emoționant pe emisiunii alături de frații lui. 

 

Nepotul lui Florin Salam, moment emoționant la X Factor

Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, a ales să participe la competiția X Factor de anul acesta. Concurentul a avut un moment emoționant pe scenă, alături de frații lui. Adrian Petrache a surprins jurații cu o piesă în limba franceză, „Les yeux de la mama” .

Loredana a ales să meargă în finala emisiunii X Factor cu nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache.

”Adrian, ce-mi place la tine și ce am admirat din prima clipă în care ai apărut aici, la audiții, este că nu ai frică! Îți place să riști! Îți place să iei un lucru care există deja și să-l reinventezi! Ăsta este un lucru extraordinar!”, i-a transmis Loredana Groza.

 

Tânărul a avut un moment remarcabil în cadrul competiției și i-a uimit pe jurați.

,,Aș vrea să îi aplaudați pe frații mei! Le mulțumesc din suflet! Familia este ceva care îți dă o putere și o emoție… nu știu cum să explic! Vă mulțumesc din suflet, frații mei! Vă mulțumesc din tot sufletul meu”, a spus nepotul lui Florin Salam după ce a încheiat momentul .

Concurentul a fost aplaudat de public și de juriu, admirând stilul pe care l-a abordat, fiind unul cu totul neașteptat.

,,Am tras cu urechea de la repetiție și mi-a plăcut foarte mult de acolo ce se întâmplă! Ați avut un grup foarte bun! Foarte bun! A fost fix ceea ce a trebuit! Ai gândit foarte bine, dacă tu ai ales piesa! E foarte important să fii și inteligent muzical și să știi cu ce să te pui în valoare.”, a fost mesajul Deliei pentru Adrian Petrache.

”Foarte bună alegerea piesei. Vorbești chiar foarte bine franceză, cu ”r”-ul acela. Mama e profesoară de franceză, deci! Lupta este strânsă” a spus Florin Ristei cu privire la prestația lui Adrian Petrache.

“Apreciez la tine consecvența și asumarea de-ați allege genul ăsta de repertoriu. (…) A fost un Gipsy Kings în franceză”, a spus și Ștefan Bănică.

 

Ce a spus un concurent de la X Factor despre nepotul lui Florin Salam

Prestația inedită a lui Adrian Petrache a stârnit critici și invidii din partea celorlalți concurenți. Adrian Petrache, Iulian Selea și Eden Loren s-au luptat pentru un loc în semifinală. Deși Adrian Petrache a avut o prestație incredibilă cu fiecare ocazie, ceilalți concurenți nu au putut trece cu vederea că este nepotul lui Florin Salam.

După ce Adrian Petrache și Iulian Selea au intrat în sefinală, concurentul care s-a luptat cot la cot cu ei pentru un loc, Eden Loren, dar care a fost eliminat, a avut o reacție neașteptată la adresa lui Adrian Petrache.

”Cred că Adrian o să intre în marea finală. Nu pentru talent, nu pentru talent. Că face puțin pe bufonul”, a spus Eden Loren, scrie spynews.ro. 

Concurentul Eden Loren a fost supărat și pe unul dintre jurați. Eden Loren a avut o reacție neașteptată la adresa lui Fslorin Ristei, după ce juratul i-a criticat prestația din etapa duelurilor.

,,El e oricum supărat pe mine de când i-am zis că asta este zona lui de confort. Îmi mențin părerea! Un minus din partea mea este pentru că nu prea a avut emoție! Un alt minus este pentru piesă”, a comentat, atunci, Florin Ristei.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: