Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Simona Halep a mers la o clinică de fertilizare in vitro după divorțul de Toni Iuruc. Era zâmbitoare. Ce traseu a făcut în acea zi

FOTO Simona Halep a mers la o clinică de fertilizare in vitro după divorțul de Toni Iuruc. Era zâmbitoare. Ce traseu a făcut în acea zi

GALERIE FOTO (4) Simona Halep revine în tenis. Când va avea loc primul meci din 2024

Simona Halep a fost surprinsă când a mers la o clinică de fertilizare in vitro din București, la nici 24 de ore după divorțul de Toni Iuruc. Iată toate detaliile și fotografiile cu ea, în care se poate observa zâmbetul de pe chip.

Simona Halep a mers la o clinică de fertilizare in vitro după divorțul de Toni Iuruc. Era zâmbitoare. Ce traseu a făcut în acea zi

Joi, Simona Halep divorța la notar de Toni Iuruc. Vineri, în prima zi de „libertate”, aceasta a mers la o clinică de fertilizare. În toate fotografiile făcute de paparazzii Cancan, ea apare zâmbitoare.

Foto: Cancan
Foto: Cancan

În dimineața zilei de vineri, Halep a plecat de la locuința ei din cartierul Primăverii din București şi a făcut mai multe opriri, dintre care cea la o clinică de fertilizare in vitro. Potrivit informaţiilor publicate de Cancan, Simona Halep a ajuns în jurul prânzului la clinică, unde a stat aproximativ o oră, iar la plecare a fost însoțită de o asistenă. Simona Halep era zâmbitoare.

Sunt zvonuri că sportiva noastră ar avea deja o relaţie, iar o bârfă ajunsă în presă ar fi că noul iubit ar fi chiar antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, cu care aceasta a început colaborarea în aprilie. După semnarea actelor de divorț, cum era normal, tenismena a șters orice urmă a relației pe care a avut-o cu Toni Iuruc, din mediul online. Oficial, toate fotografiile în care era surprinsă la brațul lui Toni Iuric sunt de domeniul trecutului.

Totodată, Simona Halep a avut prima reacție pe rețelele sociale și a spus:

„Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, a scris ea.

Fostul lider WTA a divorțat de Iuruc la aproximativ un an de când s-a căsătorit cu acesta. În momentul căsătoriei, sportiva şi omul de afaceri erau împreună de doi ani.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărţim! Nu mai insistaţi, este ultima mea ieşire publică… De restul se vor ocupa avocaţii în cel mai civilizat mod cu putinţă. Mulţumesc de înţelegere!” a declarat Toni Iuruc pentru fanatik.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: