Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Soția lui Vladimir Drăghia a ajuns de urgență la spital: „A început sezonul căpușelor. Eu m-am trezit cu una lipită de burtica mea”. Alice Caveleru este însărcinată

FOTO Soția lui Vladimir Drăghia a ajuns de urgență la spital: „A început sezonul căpușelor. Eu m-am trezit cu una lipită de burtica mea”. Alice Caveleru este însărcinată

Alice Cavalerul a trăit momente cumplite și s-a speriat foarte tare atunci când s-a trezit cu o căpușă pe burtică. Aceasta este însărcinată și tocmai de aceea panica a fost la cote maxime. Ea a mers de urgență la spital ca să îndepărteze căpușa, chirurgical. Vladimir i-a fost aproape în toată această perioadă.

Alice Cavalerul, momente cumplite și de spaimă

„Am lipsit motivat de pe Instagram în ultimele două zile și vă spun și vouă ce am pățit pentru că vreau să trag un semnal de alarmă. A început sezonul căpușelor și vă rog să aveți mare grijă! Eu m-am trezit cu una lipită de burtica mea ? și, deși am citit atât de multe despre căpușe, cu greu mi-am dat seama ce este – atât de mică era. Ulterior am aflat că nu era mică deloc – se hrănise chiar bine cu sângele meu. Am mers la spital să o îndepărteze la chirurgie. Căpușele se scot doar cu o pensetă specială și e o anumită tehnică. Nu trageți de ea, nu aplicați nimic pe ea. La mine a fost cu mare stres, pentru că, fiind însărcinată, nu am voie să iau acel antibiotic pe care îl primești în doză unică în schema de profilaxie, dar am primit până la urmă un antibiotic permis în sarcină (care se ia mult mai multe zile). Așa că aveți mare grijă când veniți cu copiii din parc/curte/pădure. Verificați tot corpul de căpușe.

Se așază și în urechi sau în păr, din păcate. Folosiți spray repelant înainte să ieșiți în natură. Dacă aveți curte cu iarbă, cel mai bine e să tratați iarba cu soluții speciale. Muşcăturile de căpușă nu produc durere, de aceea prezenţa lor nu este simţită întotdeauna”, povestește Alice pe contul personal.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alice Cavaleru (@alice.cavaleru)

Alice și Vladimir, părinți în doar câteva luni

Peste doar câteva luni, Alice și Vladimir urmează să devină părinții unei alte fetițe: 

„Facem om nou.  E dovada noastră de speranță într-o lume mai bună. Sperăm ca la plecarea noastră de aici, prin copiii noștri, locul ăsta să fie mai bun, iar la rândul lor, mai departe, să lase mai bine în urma lor. Până atunci, sărbătorim un nou început și ne bucurăm să vă avem alături”, a dat vestea Vladimir pe rețelele sociale când a aflat că Alice este însărcinată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: