Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Stare de alertă printre turiștii din Grecia. Un rechin a ajuns la câțiva metri de țărm

FOTO Stare de alertă printre turiștii din Grecia. Un rechin a ajuns la câțiva metri de țărm

GALERIE FOTO (2) Stare de alertă printre turiștii din Grecia. Un rechin a fost fotografiat la câțiva metri de țărm

Turiștii din Grecia s-au speriat foarte tare după ce au văzut și fotografiat un rechin, foarte aproape de țărm. Unii abia ieșiseră din apă când au aflat despre ce se întâmplă acolo, când au văzut agitația de pe plajă. Ar fi pentru prima dată după foarte mult timp când un rechin ajunge atât de aproape de țărm.

Stare de alertă printre turiștii din Grecia. Un rechin a fost fotografiat la doar 15 metri de țărm

Agitație mare și panică pe insula Kos din Grecia. Mai mulți turiști britanci s-au speriat după ce un rechin de aproximativ trei metri, cel mai probabil adult, a ajuns extrem de aproape de țărm, iar unii martori au afirmat că au văzut rechinul abia când au ieşit din apă. S-ar fi putut întâmpla orice, s-au gândit cu toții, mai ales că rechinul a fost la doar 15 metri de țărm, a relatat Observator. Unul dintre martori a crezut inițial că este vorba de o persoană care făcea snorkeling. În mod normal, un rechin Mako adult poate ajunge la aproximativ trei metri lungime şi se poate deplasa cu o viteză de până la 75 de kilometri pe oră.

Foto: Observator/captură

Ce este ieșit din comun este că asta nu s-a mai întâmplat de foarte mult timp. Mai exact, ar fi pentru prima dată în ultimii 10 ani când un rechin Mako a fost observat în Marea Mediterană. Biologii spus totodată că este normal ca rechinii să migreze, din cauza pescuitului excesiv, dar şi din cauza distrugerii coralilor, a relatat sursa menționată.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar oamenii au evitat o perioadă de timp să mai intre în apă și se gândesc că oricând ar putea reveni acolo un astfel de prădător marin. Tocmai de aceea, cu toții trebuie să fie cu mai mare băgare de seamă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: