Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Turist român, fotografiat cu bidonul cu vin pe o plajă din Thassos. Ce a făcut mai departe

FOTO Turist român, fotografiat cu bidonul cu vin pe o plajă din Thassos. Ce a făcut mai departe

GALERIE FOTO (2) Turist român, surprins cu bidonul cu vin pe o plajă din Thassos

Un român a fost surprins pe o plajă din Thassos cu un bidon cu vin. Iată și ce ar fi făcut mai departe, conform martorilor, care au povestit în comentariile publicate pe un grup de Facebook.

Ce a făcut un turist român, surprins cu bidonul cu vin pe o plajă din Thassos. Ce spun martorii

Un turist român a fost surprins cu bidonul cu vin pe o plajă din Thassos. Pare începutul unui banc bun, dar parcă nimic nu ne mai surprinde când vine vorba de români. Fotografia cu bărbatul a fost postată pe grupul de Facebook Forum Thassos, acolo unde sunt peste 109.000 de români, care sunt în Grecia, care își doresc să plece sau care se întorc de acolo și care publică de toate.

Sursa foto: Facebook / Forum Thassos

Se pare că românul surprins cu bidonul cu vin după el pe plaja din Thassos cerea totodată și pahare cu gheață de la bar pentru a consuma rece băutura, susțin unii martori, conform DigiFm.ro.

„Era român și era vin alb, au încins un șpriț pe plajă pe urmă. Ba au avut și umbrela lor i-au lăsat cei de la plajă să își pună umbrela în fața primului lor rând de umbrele”, este mesajul care însoțește poza.

„Și ce face, mă? Bea poșirca statută la 40 de grade? Sau duce nesimțirea până la capăt și cere si niste pahare goale cu gheață de la bar”, a întrebat cineva.

„Chiar a cerut, l-am văzut și noi”.

„Da, si eu i-am văzut cu paharele cu gheață de la bar. Economie maximă!!! Vin la pet, de acasă, stăteau pe prosop în rândul șezloangelor de 20 euro, aproape de apă”, ar fi spus altcineva, a scris aceeași sursă menționată mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: