Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Un băiat de 15 ani și-a salvat mama cu prețul vieții: „El este eroul nostru”

FOTO Un băiat de 15 ani și-a salvat mama cu prețul vieții: „El este eroul nostru”

GALERIE FOTO (3)

Un băiat de 15 ani și-a dat ultima suflare pentru a o salva pe femeia care i-a dat viață. Jakub Szymanski, cunoscut drept Kuba de către familia sa, a fost descris ca fiind „neastâmpărat, amuzant și un băiat obraznic”. El a murit după ce a fost găsit cu răni de cuțit în Manchester, în timp ce mama sa se află în spital în stare stabilă. Iată ce a putut să pățească! 

Eveniment teribil pentru o familie din Manchester

Adolescentul în vârstă de 15 ani a intervenit într-un scandal în care mama sa era implicată, însă, a fost lovit cu putere de un bărbat de 44 de ani. Adolescentul s-a stins chiar sub privirile neputincioase ale femeii care i-a dat viață. Totul s-a întâmplat în seara de joi, în Manchester.

Jakub Szymanski a reușit să-și salveze mama

Băiatul este considerat erou de către familia sa după ce a murit, în contextul în care s-a raportat că a încercat să intervină pentru a-și salva mama în timpul unei înjunghieri. 

Jakub Szymanski a fost dus la spital cu răni prin înjunghiere, dar a murit ulterior, după ce polițiștii au fost chemați joi la o adresă din zona Miles Platting din Manchester.

Poliția a precizat că mama sa, o femeie în vârstă de 40 de ani  a fost, de asemenea, tratată la fața locului pentru răni grave prin înjunghiere și a fost transportată la spital, unde se află în continuare în stare stabilă.

Ce a mărturisit familia tânărului de doar 15 ani, Jakub Szymanski

Familia sa a publicat acum o declarație plină de emoție prin care îi aduc omagiu adolescentului.

„Jakub era cunoscut cu drag ca Kuba de către familia sa și Jakub de către prietenii săi. A fost întotdeauna un copil popular, care își făcea prieteni oriunde mergea, datorită naturii sale prietenoase și vorbărețe.

„Întotdeauna își spunea părerea, era răutăcios, amuzant și un băiat obraznic. Îi plăcea Xbox-ul și fotbalul, susținând Manchester City.

„Era ca orice alt adolescent și era de ajutor pentru foarte mulți oameni, chiar și pentru cei pe care abia îi întâlnea. Pentru familia noastră, el este eroul nostru”.

Sursa foto:manchestereveningnews.co.uk 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: