Redactia.ro
Home » Știri » FOTO Un pacient a primit o reţetă imposibil de citit! Reacțiile din mediu online l-au pus la zid pe medic

FOTO Un pacient a primit o reţetă imposibil de citit! Reacțiile din mediu online l-au pus la zid pe medic

GALERIE FOTO (2)

Cu toții știm că medicii au un scris specific meseriei lor. Nu putem întâlni un medic care să scrie cât de cât lizibil? Din păcate noi nu l-am întâlnit! Astăzi, vă prezentăm un caz cu totul inedit! Un pacient a primit o reţetă din partea doctorului unde s-a tratat care s-a dovedit total indescifrabilă. Bărbatul din Satu Mare a făcut publică rețeta în mediul online și nu au întârziat să apară reacții de uimire. Iată prin ce a trecut pacientul!

O rețetă imposibil de citit

Un pacient din Satu Mare s-a confruntat cu o situație mai rară. Acesta a primit din partea medicul său o rețetă pe care nimeni nu a reușit să o descifreze, nici măcar farmaciștii sau alți medici nu au reușit să înțeleagă rețeta primită , potrivit portalsm.ro

„A învățat să scrie, noi trebuie să învățăm să citim”, spune cineva, într-un comentariu la o postare de pe o rețea de socializare în acre era prezentată rețeta.

„Cred că a vrut să-l trimită la mare”, mai spune cineva.

„I-a dat concediu de 2 ori pe an câte 6 luni”, este concluzia unui alt internaut.

„În opinia mea, ăsta era un fel de rezultat EKG”, a mai completat cineva.

Sursa foto: portalsm.ro

Scrisul urât al medicilor

„În domeniul medical, dacă ceva nu este documentat, nu s-a întâmplat”, spune Celine Thum, MD, director medical la ParaDocs Worldwide, luându apărarea scrisului urât al medicilor.

Ruth Brocato, MD, medic primar la Mercy Medical Center din Baltimore, Maryland, a spus că deşi are un curs de caligrafie de-a lungul timpului scrisul ei a devenit indescifrabil pentru pacienți.„Știu că alți oameni au dificultăți în a-mi descifra notițele”, spune dr. Brocato.

„Dacă scrii literalmente 10 până la 12 ore pe zi și scrii de mână, mâna ta pur și simplu nu o poate face”, mai afirmă dr. Brocato, potrivit thehealthy.com, relatează gandul.ro

Astfel putem spune că ne putem confrunta cu astfel de situații oricând, deoarece medicii nu pun accent pe scris ci pe modul în care își tratează pacientul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: