Redactia.ro
Home » Stil de viață » Femeia și-a rugat viitorul soț să-i arate câteva poze din copilărie. Văzând poza a început să plângă! Până atunci nu-și dăduse seamă cine era bărbatul cu care voia sa se căsătorească și să întemeieze o familie 

Femeia și-a rugat viitorul soț să-i arate câteva poze din copilărie. Văzând poza a început să plângă! Până atunci nu-și dăduse seamă cine era bărbatul cu care voia sa se căsătorească și să întemeieze o familie 

Femeia și-a rugat viitorul soț să-i arate câteva poze din copilărie. Văzând poza a început să plângă! Până atunci nu-și dăduse seamă cine era bărbatul cu care voia sa se căsătorească și să întemeieze o familie 

Într-o lume în care scepticismul cu privire la găsirea sufletului pereche prin intermediul rețelelor de socializare este la ordinea zilei, povestea lui Amy și Justin din Florida este un adevărat exemplu de destin și dragoste adevărată. Ceea ce a început ca o simplă înregistrare pe un site de întâlniri online a devenit o poveste de dragoste extraordinară, care a dus la o descoperire uluitoare și la o căsătorie plină de fericire. Iată detaliile!

Femeia și-a rugat viitorul soț să-i arate câteva poze din copilărie

În ciuda scepticismului general, Amy și Justin au decis să-și încerce norocul și să se înscrie pe un popular site de întâlniri. Pentru Justin, a fost dragoste la prima vedere, dar pentru Amy, el era doar un interlocutor cu care simpatiza în mod vag. Cu toate acestea, au început să povestească unul cu celălalt prin intermediul rețelei de socializare și apoi prin telefon, iar relația lor a continuat să se dezvolte treptat.

Văzând poza a început să plângă

Ceea ce a devenit uluitor în povestea lor de dragoste a fost dezvăluirea faptului că, cu mulți ani în urmă, Justin s-a împrietenit cu o fetiță pe nume Amy, chiar din grădiniță. Când Justin i-a mărturisit lui Amy că numele ei i-a plăcut încă de atunci, ea a simțit o curiozitate crescândă cu privire la trecutul lor comun. Așa că, înainte de nuntă, a cerut mamei lui Justin să caute niște fotografii din acea perioadă.

Cu inima bătându-i cu putere în piept, Amy a luat în mână poza găsită. În momentul acela, sentimentele au explodat, iar lacrimile au început să-i curgă pe obraji. În fotografie, pe lângă Justin, se afla și ea însăși, în calitate de fetiță. Descoperirea aceasta a dezvăluit o legătură mai profundă și mai miraculoasă decât ar fi putut să-și imagineze vreodată, potrivit dailynews.ro.

Până atunci nu-și dăduse seamă cine era bărbatul cu care voia sa se căsătorească și să întemeieze o familie

Amy și Justin au crescut în același cartier, dar au mers la școli diferite și s-au pierdut din vedere de-a lungul anilor. Cu toate acestea, destinele lor s-au împletit prin intermediul unei platforme online de întâlniri. Acest moment de conștientizare a adus în lumina reflectoarelor o dragoste care a supraviețuit timpului și spațiului.

Căsătoria lor ulterioară a fost o continuare firescă a acestei povestiri incredibile de dragoste. Împreună, Amy și Justin se aventurează acum într-o viață lungă și fericită, iar această poveste nu face decât să ne amintească că, într-adevăr, orice este posibil în viață.

Sursa foto: dailynews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: