Redactia.ro
Home » Știri » Cea mai frumoasă poveste de dragoste. O pensionară a renunțat la tot și a călătorit mii de kilometri pentru a se reîntâlni cu marea ei iubire din liceu

Cea mai frumoasă poveste de dragoste. O pensionară a renunțat la tot și a călătorit mii de kilometri pentru a se reîntâlni cu marea ei iubire din liceu

poveste de dragoste

O femeie în vârstă a demonstrat că dragostea este capabilă să ne ofere un curaj greu de înțeles, care frizează absurdul. La vârsta de 70 de ani, ea și-a luat inima în dinți și s-a mutat într-un colț îndepărtat al lumii pentru a se reuni cu iubitul ei din liceu, după decenii de separare. La 10 ani de la această decizie, ea radiază de fericire și se simte mai împlinită ca oricând!

Cea mai frumoasă poveste de dragoste. O pensionară a renunțat la tot și a călătorit mii de kilometri pentru a se reîntâlni cu marea ei iubire

Noah Russi, unul dintre nepoții acestei femei, a adus povestea la lumină prin intermediul platformei TikTok. El a împărtășit o înregistrare video cu bunică-sa și soțul ei actual, care este prima ei dragoste din liceu. Tânărul a descris evenimentul astfel: Am venit să o vizitez pe bunica mea, care s-a mutat la capătul lumii pentru a fi alături de prima ei iubire din adolescență.”

Noah a relatat cum bunica sa și soțul ei actual au avut anterior căsătorii cu alte persoane, dar amândoi au trecut prin dureroase pierderi din cauza cancerului. Cei doi au devenit separate părinții a nu mai puțin de șase copii înainte de a se reuni din nou în viață. S-au reunit la vârsta de 70 de ani, au decis să se căsătorească din nou, iar acum, la 80 de ani, sunt mai fericiți ca în adolescență!

Povestea pensionarilor a emoționat o lume întreagă

Clipurile emoționante, pline de simplitate, au adus bucurie fanilor de pe internet. Un dans în bucătărie, o îmbrățișare strânsă, o plimbare de mână pe plajă sau pur și simplu o seară de relaxare pe canapea, privind un film, unul lângă celălalt – acestea sunt momentele pe care nepotul femeii le-a împărtășit cu comunitatea sa de pe TikTok.

Cu toate că nu a dezvăluit explicit țara în care bunica sa s-a mutat și locul în care trăiește acum, internauții au observat rapid că aceasta și-a început călătoria în Londra și a ajuns în Vancouver. Acest lucru sugerează că bunica sa a părăsit Londra pentru a se alătura bărbatului care s-a dovedit a fi prima și ultima ei iubire.

„Imaginează-ți că partenerii lor îi privesc din rai, îi veghează și sunt fericiți pentru ei”; „E cel mai dulce lucru din lume”; „E ca și cum o ață s-a întins la nesfârșit, dar nu s-a rupt niciodată. A fost atașată de ei până s-au întâlnit din nou”; „Cât de minunată e viața că amândoi au putut experimenta dragostea adevărată de două ori”; „Trebuie să mă opresc din a mai plânge în legătură cu străinii de pe internet”, au fost doar o parte dintre comentariile internauților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: