Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Fotografia care îi isterizează pe toți! Nimeni nu găsește pisica în acest brad de Crăciun

Fotografia care îi isterizează pe toți! Nimeni nu găsește pisica în acest brad de Crăciun

GALERIE FOTO (5)

O fotografie cu un brad de Crăciun îi isterizează pe toți internauții! Și totul pornește de la o adorabilă pisică! Puțini reușesc să o găsească în imaginea care face acum înconjurul lumii.

Sunt foarte puține persoane care reușesc să găsească pisica din brad, iar imaginea a devenit virală în mediul online. Poza a devenit un adevărat test de atenție printre internauți.

Pisica pierdută în bradul de Crăciun

Fotografia cu bradul de Crăciun frumos împodobit a devenit virală după o întâmplare mai puțin simpatică.

Sara a fost extrem de îngrijorată după ce Moon, micuța ei pisică, a dispărut fără urmă. Au fost în jur de 13 săptămâni de îngrijorări și semne de întrebare pentru femeia care deja se temea la ce-i mai rău pentru pisica sa.

În tot acest timp, micuța felină și-a găsit propriul loc secret. Adorabila pisică a urcat în pomul de Crăciun și a reușit cumva să se camufleze printre decorațiunile cu care era împodobit bradul.

Stăpâna pisicii, în vârstă de 40 de ani, a căutat pisica peste tot prin casă. Însă, nicio clipă nu s-a gândit că micuța ei felină era, la propriu, sub nasul ei.

Fotografia cu pisica pierdută în bradul de Crăciun, virală

Toată spaima Sarei s-a risipit în momentul în care, privind mai îndeaproape bradul de Crăciun, pe care chiar ea l-a împodobit, a observat doi ochi că o spionează foarte atent.

Așa se face că femeia a pozat bradul de Crăciun, ca să îi testeze la rândul său pe prietenii săi de pe rețelele de socializare. Nu mare i-a fost surprinderea că extrem de puțini au găsit pisica din brad.

După ce și-a găsit pisicuța, Sara a povestit mai în detaliu întâmplarea care acum este cât se poate de haioasă:

“Într-o zi o căutam pe Moon (n.r. numele pisicii) și nu era nicăieri. Am verificat bradul și nu am văzut-o, deoarece am împodobit pomul cu multe căprioare albe și pui de vulpe. Ea s-a ascuns în spatele lor, probabil vrea să fie separată de banda lor”, a povestit foarte amuzată stăpâna adorabilei feline, potrivit celor de la Mirror.

“Pomul de Crăciun este alb mat, deci nu m-a ajutat foarte mult s-o văd, fiind o pisică albă. În cele din urmă, am văzut doi ochi mici care mă spionau.”, a explicat femeia.

“A trebuit să surprind momentul, am făcut o fotografie pentru că nu îmi venea să cred cât de bine a fost camuflată!”, a mai mărturisit Sara.

Nimeni nu găsește pisica în acest brad de Crăciun

“Poza a fost împărtășită online pentru un pic de distracție. Prietenii mi-au trimis mesaje prin care m-au rugat să le spun unde este pisica din brad pentru că au înnebunit căutând-o. Unii dintre ei au stat mai bine de 10 minute uitându-se la imagine și nu au găsit-o”, a mai povestit femeia.

Sara a primit-o pe Moon recent, dar se pare că a aflat rapid că adorabila pisică iubește să fie la înălțime, să se cațere. Așadar, noua ascunzătoare nu ar fi trebuit să fie o surpriză.

„Dacă nu fură baloanele cu care să se joace, este sus în copac. A adormit acolo de câteva ori. O scot direct dintre ramuri când o observ, pentru că aș urî să cadă. Cred că îi place să fie în copac pentru că poate vedea pe toată lumea, dar noi nu o putem vedea”, a explicat stăpâna adorabilei pisici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: