Redactia.ro
Home » Știri » Fotografia nemaivăzută cu Klaus Iohannis la 22 de ani! E de nerecunoscut

Fotografia nemaivăzută cu Klaus Iohannis la 22 de ani! E de nerecunoscut

GALERIE FOTO (4)

Președintele României a fost dintodeauna o prezență discretă în spațiul public. De-a lungul timpului a dezvăluit lumii întregi doar detaliile cerute prin prisma poziției sale oficiale. Recent, însă, Klaus Iohannis a făcut publică câteva fotografii nemaivăzute până acum!

Lansându-și o pagină electronică de campanie pentru alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis a dat publicității niște fotografii nemaivăzute. El a promovat imagini de la evenimentele importante petrecute în timpul mandatului său, dar și unele din tinerețe.

Fotografia nemaivăzută cu Klaus Iohannis la 22 de ani

Printre fotografiile făcute publice, se numără și una din tinerețe, la bustul gol, în timp ce se afla la mare. Imaginea ni-l prezintă pe actualul președinte al României la doar 22 de ani, având o constituție robustă și plete lungi.

 

Odată cu această imagine, Klaus Iohannis a dezvăluit și câteva detalii neștiute despre el. Unul dintre acestea fiind faptul că nu a gătit niciodată. „Cred în diviziunea muncii: unii oameni se pricep la gătit, pe când alţii se pricep mai mult la aprecierea mâncării. Eu mă număr printre aceia care apreciază”, a recunoscut primarul Sibiului, care prefer ciorba de perişoare, dar şi mâncarea asiatică.
De cealaltă parte, președintele adoră drumețiile și trandafirii. Chipurile, fostul primar al Bucureștiului are o grădină superbă, în care se regăsesc diferite soiuri de trandafiri, plantate chiar de el.

Mers pe bicicletă și cursuri de dans

Odată cu aceste fotografii inedite, președintele a postat și o scurtă biografie a sa. În aceasta, Klaus a oferit publicului larg informații pe care nimeni nu le știa. Unul dintre acestea este faptul că a luat cursuri de dansuri și bune maniere. Se pare că totul a avut loc pe timpul facultății, pe când el locuia într-o cameră de cămin de 15 mp.

Un alt detaliu neștiut despre președintele țării noastre e că adoră să meargă cu bicicleta. Ba mai mult, timp de 30 de ani a mers la serviciu pe bicicletă. Pe când era profesor în mediul rural, el mergea 2 km în fiecare zi pe bicicletă. Obicei pe care și l-a păstrat și-n timpul mandatului de președinte.

Citește și Celine Dion, bolnavă? Reacția artistei vizavi de zvonurile apărute

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini