Redactia.ro
Home » Monden » Fotografie de colecție cu fiica Ginei Pistol. Cum a fost surprinsă micuța Josephine

Fotografie de colecție cu fiica Ginei Pistol. Cum a fost surprinsă micuța Josephine

GALERIE FOTO (5) Fotografie de colecție cu fiica Ginei Pistol.

Fotografie de colecție cu fiica Ginei Pistol. De când a devenit mămică, Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Vedeta a luat o pauză de la filmări, preferând să trăiască fiecare moment alături de fiica sa. Recent, iubita lui Smiley a postat o imagine de colecție cu micuța Josephine.

Fotografie de colecție cu fiica Ginei Pistol. Cum a fost surprinsă micuța Josephine

Fotografie de colecție cu fiica Ginei Pistol. Prezentatoarea tv a născut pe 9 martie, dar cu toate astea a preferat să nu-i arate niciodată chipul fiicei sale, Josephine. Gina și Smiley trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor după ce au devenit părinți, iar vedeta tv nu ratează niciun moment prețios alături de fiica sa. Recent, blondina a postat pe Instagram o fotografie emoționantă cu micuța Josephine.

Internauții au rămas surprinși atunci când au văzut cât de repede a crescut fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. De această dată, blondina a fotografiat-o pe fiica sa de la spate. ”Ma minunez în fiecare zi cât de repede crește Josephine. Și cu cât crește, cu atât devine mai activă, iar comoditatea hainelor, pe care trebuie să le schimbăm de mai multe ori pe zi, devine prioritară”, a scris Gina Pistol în dreptul fotografiei cu fetița.

Gina Pistol și-a dorit să participe la Asia Express în calitate de concurentă

Gina Pistol a prezentat în primele trei sezoane ale emisiunii „Asia Express”, de la Antena 1, dar în sezonul curent a fost nevoită să ia o pauză deoarece a devenit mamă. În locul ei prezintă Irina, soția lui Răzvan Fodor. Recent, blondian a declarat că inițial ea și-a dorit să participe în emisiunea pe care o prezenta, în calitate de concurentă. Invitată în emisiunea lui Cuza și Emi, Gina Pistol a vorbit despre experiența ei ca prezentatoare a show-ului. „Ai impresia că prezentatoarea ajunge acolo ca o zână, dar ziua mea începea pe la 3:30 – 4:00 dimineața. Eu ajungeam înaintea concurenților, aveam de tras cadre. Eu nu aveam timp mort, singurul timp mort era în mașină, când mă deplasam dintr-un loc în altul. Era foarte greu!”, a spus Gina Pistol.

Întrebată de Cuza dacă și-a dorit să participe în calitate de concurent la Asia Express, Gina i-a povestit despre cum a ajuns să fie prezentatoarea emisiunii. „Hai să vă spun povestea acestui proiect. Eu când am auzit de Asia Express, am auzit ca potențial concurent, atunci filmam Chefi la cuțite. Eu știam formate din străinătate, chiar am vrut să patricip, dar mă frământa o întrebare: Cu cine fac eu echipă?”, a spus iubita lui Smiley.

Mai mult, blondina a declarat că este foarte bucuroasă pentru că a ales rolul de prezentatoare tv, pentru că în calitate de concurent trebuie să ai un coechipier pe măsură. „Este foarte important partenerul de joc, pentru că trebuie să fie un om care să te completeze și să te calmeze. Nu voiam o prințesă, iar dacă stau după una care stă să se aranjeze dimineața….. Eu sunt foarte punctuală, pun foarte multă pasiune în tot ceea ce fac, inclusiv atunci când mă cert.Am dat câteva probe ca prezentatoare tv. Eram atât de relaxată atunci când am dat proba, am fost cum sunt eu așa. Acum uitându-mă, mulțumesc lui Dumnezeu că sunt prezentatoare”, a mai dezvăluit ea la Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: