Redactia.ro
Home » Știri » Fotografii neștiute cu Nicu Ceaușescu înainte să moară. Fiul cel mic al dictatorului s-a stins din viață la Viena

Fotografii neștiute cu Nicu Ceaușescu înainte să moară. Fiul cel mic al dictatorului s-a stins din viață la Viena

GALERIE FOTO (3) Fotografii neștiute cu Nicu Ceaușescu înainte să moară.

Fotografii neștiute cu Nicu Ceaușescu înainte să moară. Fiul cel mic al lui Nicolae și Elena Ceaușescu ar fi împlinit pe 1 septembrie vârsta de 70 de ani. Nicu Ceaușescu s-a stins la 45 de ani, la Viena, după ce a pierdut lupta cu o boală cruntă.

Fotografii neștiute cu Nicu Ceaușescu înainte să moară. Fiul cel mic al dictatorului s-a stins din viață la Viena

Fotografii neștiute cu Nicu Ceaușescu înainte să moară. În 1996, Nicu Ceaușescu, fiul cel mic al cuplului Nicolae și Elena Ceaușescu și-a sărbătorit pentru ultima dată ziua de naștere. Gândul.ro a publicat câteva imagini neștiute realizate în august 1996, în Italia, acolo unde și-a petrecut ultimele zile de vacanță. Nicu Ceaușescu a botezat și un copil în perioda în care s-a aflat în Italia. Fiul dictatorilor avea să moară la 45 de ani din cauza unei boli sfâșietoare. Chiar înainte cu câteva zile de ziua sa, Nicu a plecat în Italia pentru a-și vizita câțiva prieteni români stabiliți acolo.

În noile imagini, realizate pe 27 august 1996, se poate observa că acesta era afectat de boală, dar cei care au fost alături de el la acel moment au declarat că Nicu Ceaușescu se simțea bine. După ziua sa, de pe data de 1 septembrie, acesta a mai participat la o petrecere pe 13 septembrie, în România. De ziua sa, Nicu a avut parte de o surpriză din partea prietenilor săi. Aceștia i-au făcut cadou un tort ornat cu secera și ciocanul făcut special pentru el. „Tortul cu secera și ciocanul a fost mai mult o glumă din partea noastră, pentru ziua lui, dar nu-i mai păsa lui de comunism, își vedea de viața lui. Din păcate, el era foarte bolnav, avea ficatul praf, iar noi nici nu am realizat că avea să se stingă așa repede”, povestește unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Nicu Ceaușescu.

Nicu Ceausescu si prietenii sai
Sursa foto: Gandul.ro
Nicu Ceausescu, ultima petrecere de ziua lui
Sursa foto: Gandul.ro

La scurt timp după aceste evenimente, boala a evoluat, iar apropiații au decis să-l interneze pe Nicu Ceaușescu la Viena, la spitalul AKH. Din nefericire, acesta a pierdut lupta cu boala, iar pe 26 septembrie, Nicu Ceaușescu avea să moară la 45 de ani.

Trupul neînsuflețit al fiului cel mic al Elenei Ceaușescu a fost adus în țară și înhumat la cimitirul Ghencea Militar, acolo unde sunt înmormântați și părinții lui. Nicu Ceaușescu a fost condamnat de Tribunalul Militar Teritorial București la 20 de ani de închisoare pentru instigare la omor deosebit de grav și la 5 ani pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Acesta a fost reținut pe 22 decembrie 1989 și adus plin de lovituri la Televiziune.

Nicu Ceaușescu s-a iubit cu sora lui Serghei Mizil

Se știe că mezinul familiei Ceaușescu a avut multe iubite, dar Donca a fost singura femeie pe care Nicu a iubit-o. Este vorba despre sora lui Serghei Mizil, neacceptată de Elena Ceaușescu. Cei doi s-au iubit aproape 10 de ani, dar soția dictatorului a reușit să-i despartă.

Se spune că fosta Prima Doamnă ar fi ordonat ca Donca să fie dusă la un chiuretaj forțat, purtând în pântece copilul lui Nicușor. Într-un final, intrigile Elenei a reușit să-i despartă, iar „Prințișorul” s-a căsătorit cu Poliana Cristescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: