Redactia.ro
Home » Știri » Daniela Vlădescu, fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu, adevărul despre despărțirea de fiul dictatorului. Cum a aflat că a înșelat-o

Daniela Vlădescu, fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu, adevărul despre despărțirea de fiul dictatorului. Cum a aflat că a înșelat-o

Daniela Vladescu este fosta iubita a lui Nicu Ceausescu

Soprana Daniela Vlădescu este fosta iubită a fiului soților Ceaușescu, Nicu Ceaușescu. Daniela Vlădescu nu a avut o relație prea frumoasă cu fiul fostului președinte al României comuniste. Iată ce dezvăluiri a făcut despre acest subiect în cadrul unui interviu!

Daniela Vlădescu, fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu, adevărul despre despărțirea de fiul dictatorului. Cum a aflat că a înșelat-o

Interpreta de muzică clasică, Daniela Vlădescu (65 ani), a precizat într-un interviu că a rămas cu un sentiment de dezamăgire în urma relației pe care a avut-o cu fiul soților Ceaușescu, Nicu Ceaușeșcu. Deși l-a iubit nespus, acesta nu i-a întors sentimentele, ba chiar a înșelat-o în repetate rânduri.

Nicu Ceaușescu – Viciile nu l-au iertat – RIPVIP.wordpress.com – Moartea Celebritatilor

„Am fost foarte dezamăgită și ceea ce am primit înapoi a fost pedeapsă, nu recompensă. El nu m-a iubit. Eu mi-am pus pe tavă toată viața, au trecut 35 de ani de când l-am cunoscut. N-a fost singura iubire a vieții mele, mereu am iubit făcând sacrificii”, a spus ea la Antena 1.

FOTO & VIDEO/ Cum arată acum Daniela Vlădescu, fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu. Imagini de excepție cu soprana

Soții Ceaușescu se rușinau cu Daniela Vlădescu

Patru ani a stat împreună soprana cu Nicu Ceaușescu, dar a rămas cu un gust amar, deoarece soților Ceaușescu le era era rușine cu ea. Timp de un an, au refuzat să o cunoască și au aflat de la cunoscuți de relația fiului lor.

„Ei n-au știut de relația mea un an de zile, au aflat printre prieteni, lor le-a fost rușine cu relația mea, ei erau niște oameni curați, de onoare, pentru ei a fost o suferință. Lor le-a fost rușine în momentul în care au văzut că nu  merită”, a mai spus ea.

Cum a aflat că Nicu Ceaușescu o înșela. Acesta a decurs la amenințări

Daniela Vlădescu a aflatm că Nicu Ceaușescu umbla și la alte uși, după ce acasă a găsit bijuteriile unei alte fete care tocmai plecase de la el. Mai apoi, a aflat de la alte persoane despre aventurile acestuia. Soprana a decis să pună punct relației, mai ales că a început să aibă probleme la gât. Nicu Ceaușescu nu a primit veste cu bucurie și a decurs la amenințări la adresa interpretei dacă nu se va împăca cu el.

FOTO & VIDEO/ Cum arată acum Daniela Vlădescu, fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu. Imagini de excepție cu soprana

”(…) Mi-a dat telefon prima oara, de la Sibiu, sa ma duc ca este singur, in 21 decembrie, m-am dus. Toti cei care l-au inconjurat toti anii aceia si pentru care pe mine nu ma mai vedea si nu mai insemnam nimic din cauza lor, toti l-au parasit, si l-am gasit singur in casa. Cind am ajuns am vazut pe noptiera bijuteriile fetei care abia plecase, nu stiu ce s-a ales de ele, m-am intristat mult. Trebuia sa vorbeasca cu cineva, nu mai avea pe nimeni cu cine sa vorbeasca, n-avea un prieten adevarat. Si dupa aceea, am aflat foarte multe lucruri pe care nu le stiam si mi-am dat seama ca este un om care nu merita. (…). Am stat patru ani cu el pentru că iubirea nu e ceva pe care să-l poți struni, decât dacă ești un om rațional, pe când eu sunt un om al senzorilor și-al sentimentelor și-al sufletului. N-am crezut niciodată că relația va merge. Și culmea este că în vara anului 1989 m-am decis să rup legătura pentru că am suferit foarte mult, m-am îmbolnăvit iar la gât. L-am rugat să mă lase să-mi reiau cariera și să-mi văd de viață mea și i-am spus la revedere.Faptul că i-am spus la revedere l-a iritat, pe moment am primit amenințări că voi fi distrusă, a doua seară erau lacrimi la telefon că nu poate fără mine, deși se putea foarte bine fără mine, o simțisem pe pielea mea”, povestea artista într-un interviu pentru revista Tango.

Daniela Vlădescu a stat și în închisoare o bună perioadă, după Revoluția din 1989, fiind acuzată de legături cu soții Ceaușescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: