Redactia.ro
Home » Știri » Ludovic Orban, asemănat cu Nicolae Ceaușescu și Liviu Dragnea. Cum a reacționat acesta

Ludovic Orban, asemănat cu Nicolae Ceaușescu și Liviu Dragnea. Cum a reacționat acesta

Ludovic Orban, asemanat cu Nicolae Ceausescu si Liviu Dragnea

Dacă până acum aduceau atacuri Opoziției, în plină competiție pentru preluarea șefiei PNL, liberalii au trecut la atacuri între ei. Ludovic Orban, actual președinte al partidului și candidat pentru menținerea funcției, a fost asemănat de secretarul general al formațiunii politice, Robert Sighiartău, cu Liviu Dragnea și Nicolae Ceaușescu.

Ludovic Orban, asemănat cu Nicolae Ceaușescu și Liviu Dragnea. Cum a reacționat acesta

Au fost atacuri la persoană, luni, în ședința liberalilor, din Biroul Executiv. Președintele PNL, Ludovic Orban, a fost asimilat cu Nicolae Ceaușescu și Liviu Dragnea. Mai mult, nume importante ale formațiunii politice, l-au acuzat pe Orban că poartă o campanie murdară împotriva premierului Florin Cîțu, și el candidat la șefia partidului. Cum a reacționat Ludovic Orban?

Primul care a început cu reproșurile asupra președintelui Camerei Deputaților a fost Florin Roman. Deputatul i-a spus că joacă murdar și că poartă o campanie dură împotriva lui Florin Cîțu. De cealaltă parte, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, i-a reproșat lui Orban că a trădat interesele partidului. Astfel, denotă că suferă de ”sindromul ceaușișt” și preia din modelul de conducere al PSD, de la fostul lider Liviu Dragnea (acum aflat în închisoare).

„Nu mi se pare normal să spuneți minciuni și să ne faceți trădători. Acesta este un sindrom ceaușist – cine nu e cu noi, e împotriva noastră. I-ați făcut pe toți trădători, pe cei care nu sunt cu dvs, numai Ceaușescu îi numea pe toți trădători. Prietenii dvs. duc o campanie mizerabilă împotriva noastră, am fost și amenințat telefonic, voi depune plângere penală (…) Domnule Orban, înțeleg ca va lasă nervii prin filiale, ați coborât atacul mult prea jos. Ați ajuns să mă amenințati cu plângeri penale pentru ca respect statutul.
Domnule Orban – mai rămâne să amenințati că veți cădea propriul guvern precum Dragnea sau să faceți ce a făcut Tăriceanu (aluzie la rupere). Cei doi au ieșit din viața publică rușinos. L-ați abandonat pe acel Ludovic Orban care a câștigat Congresul din 2017 și în care am crezut, alături de care am fost. Dumneavoastră și nu altcineva ați abandonat interesele majore ale PNL și ați ales propriile interese. Nu mai sunteți Ludovic Orban care a câștigat Congresul din 2017. Semănați tot mai mult cu Liviu Dragnea ca manieră de a conduce un partid. Sper că nu veți ajunge ca Dragnea să vă sacrificați propriul guvern”, ar fi spus Robert Sighiartău, potrivit surselor HotNews.ro.

Ludovic Orban acuză deformarea realității

Lui Ludovic Orban nu i-au picat deloc bine cele auzite din partea colegilor de partid. În replică, el s-a apărat prin a spune că va stabili cu Florin Cîțu termenii campaniei electorale interne, pentru alegerea președintelui PNL . ”Colegii dvs, prietenii dvs. duc o campanie mizerabilă împotriva celor care susțin alt candidat, eu nu sunt de acord cu atacuri murdare”, ar fi afirmat Orban în timpul ședinței. Iar la finalul acesteia, a spus că „unii încearcă să deformeze realitatea” și că este „o minciună”.
„Văd că aveți niște citate date pe surse, care nu corespund cu ceea ce s-a întâmplat. Din punctul meu de vedere, eu îmi respect angajamentul de a face o campanie pozitivă, despre programele, proiectele și leadershipul pe care îl voi asigura în următorii ani. Vă rog să nu citați ceea ce primiți pe surse din BEX, eu nu comentez. Acei oameni – pe care nu vreau să-i calific – sunt oameni care doresc să deformeze realitatea din interiorul unei ședințe PNL. Este o minciună (n. red informația potrivit căreia a fost comparat cu Ceaușescu și Dragnea). În ceea ce mă privește, eu respect fiecare membru al PNL. La baza fiecărei decizii pe care am luat-o în ultimii 4 ani am avut consultări, sondaje, cercetări.”, a declarat Ludovic Orban.

Când se va alege liderul PNL

Pe data de 25 septembrie, va fi congresul PNL unde se va alege liderul partidului. Până acum, intenția de a prelua ”puterea” a fost exprimată de Ludovic Orban şi Florin Cîțu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: