Redactia.ro
Home » Știri » Fotomodel celebru, găsită moartă într-o groapă cu alte cadavre. Tânăra era dată dispărută de o lună

Fotomodel celebru, găsită moartă într-o groapă cu alte cadavre. Tânăra era dată dispărută de o lună

GALERIE FOTO (4) Fotomodel celebru, gasit mort într-o groapa

Trupul unui fotomodel dispărut încă din luna august a fost găsit într-o groapă alături de alte șase cadavre. Este vorba despre o tânără mamă din Mexic, pe numele său Yessenia Estefania Alvarado, foarte cunoscută în țara sa.

Găsită moartă la o lună după dispariție

Trupul unei tinere mame fotomodel, destul de cunoscută în Mexic, a fost găsit într-o groapă alături de alte 6 cadavre.  Femeia, în vârstă de 24 de ani, a fost dată dispărută în data de 19 august, iar de atunci familia ei o căuta neîncetat. A plecat la cumpărături și nu s-a mai întors acasă, iar părinții ei au sunat imediat la poliție pentru a anunța dispariția, potrivit wowbiz.ro

Model kidnapped while shopping found in mass grave with six other people - World News - Mirror Online

Fotomodelul era mama unui copil

Yessenia Estefania Alvarado era mama unui copil, iar nimeni nu se aștepta la o așa tragedie. Copilul modelului a rămas orfan și cel mai probabil a fost preluat de familia fetei decedate. Se pare că tânara a fost răpită de patru bărbați, de pe o stradă din nord-vestul Mexicului.  La mai bine de o lună de la dispariție, trupului femeii a fost găsit într-un loc unde erau și alte șase cadavre.

Encuentran los restos de Yesenia Estefanía en fosa clandestina en Sonora | 24 Horas

Celelalte cadavre găsite lângă trupul fetei (trei bărbați, două femei și o alta cu sex necunoscut) nu au fost încă identificate de către autorități. Trei suspecți au fost arestați până la momentul actual în acest caz. Yessenia, cunoscutul model, a fost recunoscută inițial după obiectele vestimentare pe care le avea pe ea, iar ulterior, testele ADN i-au confirmat identitatea.

Încă de la dispariție, familia fetei a încercat din răsputeri să facă tot posibilul ca acest caz să fie cât mai mediatizat și astfel ar fi reușit să o găsească. Părinții ei sunt acum  în stare de șoc după cele întâmplate.

Localizan a Yessenia Estefania en fosa clandestina, modelo de Cajeme  privada de la libertad | EL IMPARCIAL | Noticias de México y el mundo

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: