Redactia.ro
Home » Sport » Franck Ribery a ales Fiorentina! Francezul a avut oferte uriașe!

Franck Ribery a ales Fiorentina! Francezul a avut oferte uriașe!

Franck Ribery a ales Fiorentina

Franck Ribery a ales Fiorentina. Legendarul jucător francez a decis să joace în Serie A, după despărțirea de Bayern Munchen.

Inițial nimeni nu a crezut că fotbalistul de 36 de ani va face această alegere. Totuși, Gazzetta dello Sport a anunțat că italienii au ajuns la o înțelegere cu Franck Ribery. Acesta a mai avut oferte din China și zona Golfului care erau mult mai atractive financiar, dar și de la PSV Eindhoven. După mai multe discuții, directorul sportiv al Fiorentinei, Daniele Prade a reușit să-l convingă pe francez să renunțe la unele pretenții financiare. Discuțiile au început pe 13 iulie. Miercuri este programată vizita medicală, apoi va fi prezentat oficial.

„Sunt gata să ofer o masă celor din conducere dacă îmi aduc un fotbalist cu o asemenea carte de vizită” a declarat antrenorul Fiorentinei, Vincenzo Montella. Fiorentina a terminat pe locul 16 în ultimul sezon din Serie A.

Franck Ribery a scris istorie la Bayern Munchen

Franck Ribery s-a transferat de la Marseille la Bayern Munchen în 2007. După 12 ani petrecuți în Germania, jucătorul a plecat liber de contract, el ne mai dorind un nou angajament. Va semna cu Fiorentina pentru 2 sezoane și va primi un salariu de 4.000.000 euro pe an, plus unele bonusuri! Francezul a câștigat cu Bayern 9 titluri ale Germaniei, 6 Cupe, 1 Cupă a Ligii, 4 Supercupe, dar și trofeul UEFA Champions League! 146 de goluri și 210 pase decisive a reușit Ribery pentru Bayern în 556 de meciuri oficiale.
Francezul a jucat 7 cluburi de-a lungul carierei sale, printre care şi Galatasaray, pe când era antrenor Gheorghe Hagi.

Citește și: Scandal în vestiar la FCSB! Jucătorii au sărit la bătaie!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: