Redactia.ro
Home » Monden » Fratele Alinei Eremia a vorbit despre starea de sănătate a artistei. Cum se simte aceasta

Fratele Alinei Eremia a vorbit despre starea de sănătate a artistei. Cum se simte aceasta

Fratele Alinei Eremia a vorbit despre starea de sănătate a artistei. Cum se simte aceasta

Fratele Alinei Eremia a vorbit despre starea de sănătate a artistei, după ce aceasta a fost confirmată cu noul coronavirus. Cum se simt cei doi?

Fratele Alinei Eremia a vorbit despre starea de sănătate a artistei. Cum se simte aceasta

Zilele acestea, Alina Eremia și fratele ei, Mircea, au fost confirmați pozitivi la noul coronavirus. Cei doi se află în izolare, acasă, iar acum, tânărul a vorbit despre starea de sănătate a lor. Bărbatul a vorbit la Antena Stars despre starea de sănătate a surorii sale.

„M-am autoizolat imediat ce am simțit că mă ia răceala. Trebuie să menționez că atât eu, cât și sora mea Alina suntem bine. Nu am luat COVID-ul din aceleași părți. Suntem bine și suntem izolați fiecare la casa lui. Pe mine răul m-a luat undeva pe miercuri seară, ulterior lucrurile s-au mai înrăutățit puțin. Imediat am făcut și testul. Când am văzut lucrurile confirmate, m-am speriat puțin, dar totul e în regulă. Ca simptome pot să spun că am avut niște frisoane, temperatură. Aproape toate simptomele pe care orice bolnav de COVID le are”, a spus Mircea Eremia, la Antena Stars.

Alina Eremia a făcut un test și a aflat că este infectată cu virusul SARS-CoV-2. Aceasta se află în autoizolare de câteva zile, iar stare ei de sănătate este una stabilă. Virusul nu s-a manifest violent, iar simptomele resimțite sunt destul de ușoare.

„Nu am vrut să fac o știre din asta, dar mai bine aflați de la mine cum mă simt. Da, am fost confirmată pozitiv, în urma unui test de rutină pe care îl fac săptămânal. Aveam o bronșită care îmi dădea bătăi de cap de 2 săptămâni, așa că, pe fond de oboseală acumulată în ultima perioadă și având sistemul imunitar slăbit, am fost predispusă să iau virusul. Sunt deja în autoizolare de câteva zile. Starea mea de sănătate e bună. Din fericire, am o formă ușoară. Aveți grijă de voi și de sănătatea noastră”, a declarat Alina Eremia, în mediul online.

Alina Eremia a fost victima hackerilor

Alina Eremia a trecut prin momente dificile, după ce un grup de hackeri i-au spart contul de Instagram. Artista primește zilnic o mulțime de mesaje din partea fanilor, însă nu are timpul necesar pentru a răspunde fiecărui mesaj. Hackerii s-au gândit să facă acest lucru în locul ei, după ce i-au spart contul de Instagram și i-au furat identitatea, pentru scurt timp.

Vedeta și-a putut recuperat contul, în scurt timp de la producerea incidentului și și-a schimbat imediat parola. Artista a reușit, din fericire, să își schimbe parola. Mai mult, vedeta a decis să își schimbe parola și pentru celelalte pagini de socializare ale sale, imediat ce a aflat că acest lucru este recomandat. Alina Eremia a sfătuit pe toată lumea să facă același lucru.

”Specialiștii recomandă să îți schimbi parola o dată la două luni. La toate conturile. E un sfat foarte bun, având în vedere că am fost victima unui atac cibernetic.”, a povestit artista, într-un InstaStory.

Alina Eremia a ținut să le spună fanilor că hackerii s-au aflat în spatele mesajelor la care vedeta ar fi răspuns. Vedeta s-a filmat în timp ce a spus aceste lucruri. Hackerii nu au produs alte pagube artistei, și au vrut, cel mai probabil, să vadă cum este celebritatea pentru scurt timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: