Redactia.ro
Home » Monden » Fratele Mădălinei Manole continuă acuzațiile la adresa lui Petru Mircea. Ce mesaj i-a transmis fostului cumnat?

Fratele Mădălinei Manole continuă acuzațiile la adresa lui Petru Mircea. Ce mesaj i-a transmis fostului cumnat?

GALERIE FOTO (4) Fratele Mădălinei Manole continuă acuzațiile la adresa lui Petru Mircea.

Fratele Mădălinei Manole continuă acuzațiile la adresa lui Petru Mircea. Pe 14 iulie, se vor împlini 11 ani de la moartea Mădălinei Manole. De atunci, fratele artistei, Marian Manole se luptă să-i facă dreptate surorii sale. Bărbatul îl acuză pe fostul soț al cântăreței, Petru Mircea că nu îl lasă să își vadă nepotul. Ce mesaj i-a transmis Marian Manole celui care i-a fost partener Mădălinei Manole?

Fratele Mădălinei Manole continuă acuzațiile la adresa lui Petru Mircea. Ce mesaj i-a transmis fostului cumnat?

Fratele Mădălinei Manole continuă acuzațiile la adresa lui Petru Mircea. Peste câteva zile se vor împlini 11 ani de la moartea regretatei Mădălina Manole. Artista a fost găsită fără suflare în casa sa din Otopeni, după ce a decis să-și pună capăt zilelor. Ei bine, în toți acești ani, Marian Manole, fratele cântăreței a încercat să-i facă dreptate surorii sale, acuzându-l pe Petru Mircea, soțul Mădălinei Manole că ar fi vinovat de moartea acesteia.

Recent, bărbatul a lansat un nou atac la adresa fostului cumnat, chiar pe rețelele de socializare. De când sora sa a murit, Marian nu l-a mai văzut pe nepotul său, motiv pentru care i-a transmis lui Petru Mircea că Mădălinei nu i-ar plăcea să știe că acesta nu-i permite să-și cunoască nepotul. Andrei avea doar un an când mama lui a decis să plece dintre noi. ”Aș vrea să îl întreb și eu prin intermediul acestei rețele de socializare, pentru că personal nu mă ascultă. Puiucule, crezi că Mădălinei i-ar place să vadă că nu-mi dai voie să-mi cunosc nepotul, pe copilul ei, să îl strâng în brațe, să mă joc cu el, așa cum Madalina făcea deseori cu nepotul ei, Mihai? Sau măcar pe Mihai, care vezi cât de mult te apreciază!”, a scris Marian Manole pe contul său de Facebook.

Marian Manole, mesaj pentru internauți

Marian Manole susține că specialiștii care au investigat cazul au spus că Mădălina a fost ucisă. De asemenea, fratele artistei i-a rugat pe internauți să nu-i mai păteze memoria Mădălinei.”Am să scriu un mesaj scurt celor care sunt adepții sinuciderii și lasă comentarii aici, în sensul ăsta! Dragii mei, dacă ati iubit-o, așa cum spuneți, nu mai spuneți despre ea: „săraca, era slabă de înger”, „săraca, cine știe ce a împins o să facă gestul”, ”nu avea credință destulă”, „suferea după fostul soț”, „era depresiva” și multe altele! Eu, ca frate, am cunoscut-o mult mai bine decât dumneavoastră… și nu cred în sinucidere! Plus de asta, sunt oameni avizați, criminaliști de profesie, care au cercetat cazul și au spus că este omor! Din respect pentru Mădălina, dacă ați iubit-o, nu-i pătați memoria, așa cum au făcut cei care stau acum în casa ei! Pe 14 iulie este ziua ei de naștere și de moarte! Vreau să mă ocup de memoria ei în liniște”, a postat fratele regretatei Mădălina Manole.

În urmă cu câteva zile, nepotul lui Marian Manole a împlinit 12 ani, dar acesta nu a putut să-l vadă nici măcar cu această ocazie. Petru Mircea l-a ținut departe pe fiul său de familia artistei, iar părinții Mădălinei Manole au murit cu regretul că nu și-au putut vedea nepotul crescând.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: