Redactia.ro
Home » Monden » Fratele Mădălinei Manole, îngenunchiat de durere! Ce mărturisiri a făcut bărbatul: ”Mă ținea de mână și plângea”

Fratele Mădălinei Manole, îngenunchiat de durere! Ce mărturisiri a făcut bărbatul: ”Mă ținea de mână și plângea”

GALERIE FOTO (2) Fratele Mădălinei Manole, îngenuchiat de durere! Ce mărturisiri a făcut bărbatul: ”Mă ținea de mână și plângea”

Fratele Mănălinei Manole trece acum prin clipe cumplite! Deși au trecut patru ani de la drama care l-a marcat, acesta nu poate depăși momentul, fiind îngenunchiat de durere.

Fratele Mădălinei Manole, îngenunchiat de durere

Astăzi este o zi foarte tristă pentru Marian, fratele Mădălinei Manole. Acesta a anunțat pe pagina sa de socializare că în urmă cu patru ani, mama sa a încetat din viață, lăsând în urma ei doar durere.

În doar 10 ani, Marian a rămas fără cele mai importante persoane din viața lui. În 2010, acesta și-a pierdut sora, pe celebra cântăreață Mădălina Manole, care a ales să-și pună capăt zilelor, în 2017, mama lui s-a stins din viață, iar în 2020, tatăl acestuia a decedat din cauza complicațiilor apărute în urma coronavirusului.

Viața nu l-a lăsat să uite niciodată pierderile pe care le-a avut, astfel că, astăzi se împlinesc patru ani de la moartea mamei sale, iar amintirile îi provoacă mare durere în suflet. Pe 4 martie 2017, femeia care i-a dat viață murea la spital, acolo unde Marian i-a fost alături până la ultima suflare.

Fratele cântăreței a postat pe contul său de Facebook un mesaj emoționant și speră că Mădălina Manole este în aceste momente alături de mama și tatăl lor în același loc în ceruri.

”4 martie 2017, seara, după ora 22, mama murea Intr un pat de spital, singură intr un salon! Eram lângă ea! Intrase în comă de pe 2 martie! Dar starea ei se agravase în ziua aceea! Mă ținea de mână și plângea! Se uita la mine, cu ochii în lacrimi! Îi umezeam tot timpul buzele cu o compresă cu apa rece! Și vorbeam cu ea, o încurajam! Norocul meu a fost că lângă mine mai era un prieten! Nelu Măriuța! Altfel cedam! Și-a dat duhul în brațele mele! 4 ani de când s-a dus lângă fata ei! Așa sper! Dumnezeu să o ierte!”, a scris Marian Manole pe Facebook, profund îndurerat.

Fratele Mădălinei Manole, îngenuchiat de durere! Ce mărturisiri a făcut bărbatul: ”Mă ținea de mână și plângea”

Marian Manole nu poate să accepte că sora sa a plecat la ceruri

Mai mult, de mai bine de 10 ani Marian Manole vrea să se facă dreptate în cazul surorii sale și nu poate să accepte că ea a ales să-și ia viața și să plece la ceruri atât de devreme, când în viața sa apăruse și copilul ei.

Bărbatul susține că spre gestul extrem ar fi îndemnat-o chiar partenerul său de viață, Petru Mircea, iar de când Mădălina Manole a murit aceștia sunt într-un conflict fără ieșire.

Mădălina Manole a decedat pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan) iar decesul a survenit în câteva minute. Totul s-a petrecut la numai câteva ore după ce artista a părăsit un studiou unde a efectuat o repetiție muzicală.

Fanii și publicul și-au putut lua un ultim rămas bun de la artistă perindând pe lângă sicriul cu corpul neînsuflețit al acesteia care a fost expus la Casa Radio din București și apoi la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești.

„Fata cu părul de foc”, Mădălina Manole, nu a fost înmormântată sub binecuvântarea slujbei obișnuite de înmormântare, având în vedere moartea prin sinucidere, însă a avut parte de o slujbă specială pentru astfel de situații, în fața bisericii Sfinții împărați Constantin și Elena din Ploiești și apoi a fost înhumată în cimitirul Bolovani din Ploiești.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: