Redactia.ro
Home » Monden » Fratele Mădălinei Manole îngenunchiat de durere. Mesajul trist transmis la un an de la moartea tatălui

Fratele Mădălinei Manole îngenunchiat de durere. Mesajul trist transmis la un an de la moartea tatălui

Pe Mădălina Manole o știe toată lumea. Din nefericire, marea artistă a plecat în lumea de apoi după ce și-a pus capăt zilelor. Părinții ei au fost foarte implicați în creșterea fiului ei după moartea acesteia, dar la câțiva ani după, tatăl ei s-a stins din viață. Fratele Mădălinei Manole este îngenunchiat de durere atât din cauza pierderii surorii sale, cât și din cauza pierderii figurii paterne. Acesta a transmis un mesaj emoționant și plin de tristețe, la un an de la moartea tatălui său.

Ce mesaj a transmis fratele Mădălinei Manole

Marian Manole, fratele regretatei artiste Mădălina Manole încă își plânge tatăl. S-a împlinit un an de la trecera în neființă a acestuia, iar Marian Manole a publicat un mesaj emoționant pentru a comemora ziua în care tatăl său a plecat spre cer. Tatăl Mădălinei Manole s-a stins din viață singur în spital din cauza unor probleme grave de sănătate.

”Astăzi este tot despre tata! A făcut anul! Și cred că o să mă opresc aici! Mulți dintre noi avem morții noștri, Dumnezeu să-i ierte! Anul trecut pe 9 septembrie îl îngropam cu o mână de prieteni alături! L-am luat de la morgă în saci de plastic umpluți cu o grămadă de soluții ca să ce…!? Să nu infecteze pământul cu… bunătatea lui! Așa au vrut autoritățile!

Hainele deasupra, sigilat sicriul, izoleta mortuară și direct la groapă! Noroc că părintele nostru a ținut o slujbă frumoasă acolo, la groapă!Am avut senzația că a murit ca un câine! Maidanez! Lăsat de izbeliște pe patul de spital! Nevăzut de nimeni din familie cum se luptă cu viața sau cu moartea! Dumnezeu să te ierte, tată și să te ia lângă el! Nu ai fost un om rău pe pământ!”, a scris fratele Mădălinei Manole pe Facebook.

Mădălina Manole, visată de un fan

Nu puțini sunt cei care încă o au în suflet pe Mădălina Manole. Frumoasa artistă a fost una dintre cele mai talentate și îndrăgite cântărețe de către publicul din România și nu numai. Fanii și familia o comemoreazăcu durere în suflet și regret în fiecare an pe data de 14 iulie, zi în care Mădălina Manole a fost găsită fără suflare pe podeaua casei sale.

Recent un fan al aftistei a declarat că a visat-o pe Mădălina Manole. Aceasta i-a apărut în vis și era în zăpadă spunându-i că ea este un înger acum. Bărbatul a precizat în cadrul unei televiziuni că artista i-a apărut în vise.

Mi-o amintesc ca omul Mădălina Manole. Nu am fost atât de privilegiat să trăiesc alături de ea. Era plină de viaţă (…) Am visat-o în momentul când era în zăpadă şi o întrebam, dar ce faci. Şi ea mi-a răspuns că sunt un înger. „, a fost declarația fanului Mădălinei Manole.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: