Redactia.ro
Home » Știri » Fratele Mădălinei Manole, mărturisire dureroasă: „Să dispară stigmatul de sinucigașă care i s-a pus”

Fratele Mădălinei Manole, mărturisire dureroasă: „Să dispară stigmatul de sinucigașă care i s-a pus”

În acest an se împlinesc 10 ani de când îndrăgita artistă Mădălina Manole ne-a părăsit. Fratele artistei, Marian Manole, este încă îndurerat de pierderea suferită. Durerea este și mai mare după pierderea tatălui său și al artistei. Bărbatul face o mărturisire dureroasă.

Fratele Mădălinei Manole, Marian Manole suferă şi în prezent din pricina morții surorii sale. Bărbatul își doreşte ca numele Mădălinei Manole să nu mai poarte stigmatul de sinucigaşă. Durerea este mare și pentru că fiul său vrea să-şi cunoască verişorul, pe băiatul Mădălinei, dar tatăl copilului, Petru Mircea, nu s-a arătat dispus să facă posibilă această întâlnire.

Marian Manole şi-a îngropat sora, pe frumoasa Mădălina Manole, în urmă cu 10 ani şi jumătate. A urmat apoi moartea mamei lui și a artistei, Eugenia, în urmă cu trei ani şi jumătate. Durerea l-a copleșit atunci când l-a și pe tatăl Ion Manole, în urmă cu trei luni, bărbatul fiind răpus de COVID la 78 de ani. Din nefericire, bărbatul nu a reușit să treacă nici până acum peste moartea celor dragi.

”Crezi că aş fi fericit dacă într-o bună zi justiţia îi va face dreptate Mădălinei şi îl va judeca? Crezi că m-aş bucura dacă ar înfunda puşcăria? Niciodată! Aş fi mai dezamăgit! Pe Mădălina n-o mai aduce nimeni înapoi! Nici pe părinţii mei! Şi nici fericirea familiei mele! Singurul lucru pe care îl vreau este să dispară «stigmatul» ăsta de sinucigaşă care i-a fost pus! În rest, Petru Mircea ar trebui să-şi ducă crucea în libertate, dar să-l apese greu! Să simtă şi el durerea! Şi să-şi crească copilul! Copilul Mădălinei!”, a declarat Marian Manole, într-un interviu pentru Click.

Mădălina Manole s-a stins în iulie 2010, după ce artista a ingerat voluntar o substanță toxică, chiar de ziua ei de naştere, așa cum au transmis atunci anchetatorii. Fratele artistei susţine că a promis cuiva că o va lăsa pe Mădălina Manole să se poată odihni în pace. ”O să las răutatea şi ura deoparte! Las divinitatea să-şi facă treaba. Ca ea să se odihnească în pace!”, mai spune Marian Manole.

Crăciunul este una dintre cele mai grele perioade ale anului pentru fratele Mădălinei Manole, acum când a rămas pe lume fără părinți și fără draga lui soră Mădălina Manole. ”E foarte greu să uit faţa părinţilor mei pe patul de moarte. Mi-au murit în braţe! Şi atunci îmi aduc aminte de toate relele. Un ticălos!”, susţine el, referindu-se evident la soţul Mădălinei pe care-l consideră vinovat de moartea acesteia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: