Redactia.ro
Home » Știri » Fratele Ronei Hartner, detalii de ultimă oră despre starea critică a actriței: „Pot să confirm ce a scris sora ei”

Fratele Ronei Hartner, detalii de ultimă oră despre starea critică a actriței: „Pot să confirm ce a scris sora ei”

Fratele Ronei Hartner, detalii de ultimă oră despre starea critică a actriței: „Pot să confirm ce a scris sora ei”

Fratele Ronei Hartner, detalii de ultimă oră despre starea critică a actriței!

Fratele Ronei Hartner, detalii de ultimă oră despre starea critică a actriței

O nouă veste tragică lovește familia Ronei Hartner, iar fratele artistei confirmă starea extrem de gravă în care se află aceasta. După ce a anunțat recent că s-a vindecat miraculos de cancer, Rona Hartner se confruntă acum cu o nouă provocare, creșterea unei metastaze la creier, iar starea sa de sănătate se deteriorează rapid.

Rona Hartner care părea a fi învingătoare după luni de tratament intensiv împotriva cancerului de plămâni, a primit șocanta veste că una dintre metastazele de la creier a început să crească. După această descoperire, artista nu a mai oferit detalii despre starea ei de sănătate, iar astăzi sora sa a dezvăluit că Rona se află acum pe patul de moarte.

Confirmarea tragică vine și din partea fratelui Ronei Hartner, care a declarat:

„Pot să confirm ce a scris sora ei pe Facebook. Este într-o situație foarte gravă. Din păcate, metastazele de la creier… Să ne rugăm pentru ea. Mulțumesc de interes, dar atât pot să vă spun. Să ne rugăm pentru ea în aceste moment. Ea este la spital acum.

Nu e o situație deloc ușoară pentru noi. Suntem cu toată familia aici. Ea mi-a transferat telefonul, Din păcate, situația nu e ok deloc”,, a spus acesta pentru Fanatik. 

Sora actriței a făcut anunțul: „Vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimile clipe…”

Iată anunțul tragic făcut de sora Ronei Hartner!

„Buna seara la toata lumea,
Sunt Rinda sora Ronei.
Va scriu sa va cer ganduri bune si rugaciuni pentru sora mea care isi traieste ultimile clipe .
Ne scuzati daca nu raspundem la mesaje, in aceste clipe dificile, vrem sa fim cu ea si cu fetita ei
Dumnezeu sa-i aline suferinta si sa o primeasca la el”, a scris sora actriței pe Facebook. 

Această știre cutremurătoare vine după ce Rona Hartner a împărtășit în luna octombrie 2023 detalii despre lupta ei cu cancerul la plămâni, pe care a învins-o de două ori în trecut. Cu toate acestea, pe 12 iulie 2023, viața i-a mai pus o dată la încercare, dezvăluind că suferă din nou de această boală nemiloasă.

Artista a mărturisit că a fost diagnosticată cu cancer la plămâni cu metastaze și a fost supusă unui tratament pe care îl consideră un adevărat miracol. Rona a recunoscut că medicii au găsit un remediu special, un medicament periculos, dar care i-a salvat viața.

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni.

E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu. Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație.

Și sunt greu de găsit și medicamentele, iar cele mai multe medicamente au efecte. La mine, exista interdicție la toate medicamentele clasice și au găsit unul foarte special și cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit”, a spus Rona, în luna octombrie 2023.

„Mai iau niște pastile de securitate. Trebuia să se oprească tratamentul după o lună, dar au zis să mai prelungească tratamentul cu încă o lună. În mod normal trebuia să iau tratamentul între 6 luni și 2 ani, dar când au văzut ce bine merge după două săptămâni au zis să mai prelungească, totuși, cu o lună și jumate, să fie în total două luni, ca să fie siguri.

Pe urmă, o să am un mic polițist în corpul meu, care o să încerce să dea la cap oricărui cancer care poate să mai apară. Eu m-am trezit într-un timp foarte scurt cu un cancer foarte mare și au zis doctorii să lase un mic polițist în corp. O să am o pastilă, ceva, de luat toată viața”, a mai spus Rona Hartner.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: