Redactia.ro
Home » Știri » Fratele unui medic cunoscut din Târgu Jiu, a murit la scurt timp după ce s-a vaccinat anti-COVID19. Ce spun colegii bărbatului

Fratele unui medic cunoscut din Târgu Jiu, a murit la scurt timp după ce s-a vaccinat anti-COVID19. Ce spun colegii bărbatului

Fratele unui medic cunoscut din Târgu Jiu, a murit la scurt timp după ce s-a vaccinat anti-COVID19

Fratele unui medic cunoscut din Târgu Jiu, a murit la scurt timp după ce s-a vaccinat. Agitație mare în Târgu Jiu, după ce fratele unui renumit medic din oraș s-a stins din viață la scurt timp după ce s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Bărbatului i s-a făcut rău la locul de muncă, iar colegii săi au chemat de urgență ambulanța. Din păcate, după 12 ore de spitalizare, bărbatul a murit.

Fratele unui medic cunoscut din Târgu Jiu, a murit la scurt timp după ce s-a vaccinat anti-COVID19. Ce spun colegii bărbatului

Fratele unui medic cunoscut din Târgu Jiu, a murit la scurt timp după ce s-a vaccinat anti-COVID19. Veste șocantă în Târgu Jiu, după ce un bărbat a murit a doua zi după ce s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Este vorba despre fratele unui medic renumit din oraș. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, angajat al Serviciului de Gospodărie a Apelor Gorj s-a vaccinat cu o zi în urmă, iar dimineața, când a ajuns la muncă, a acuzat stări de rău. Imediat, colegii săi au chemat ambulanța, iar medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat câteva zeci de minute, până ce bărbatul și-a revenit. Ulterior a fost dus la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean pentru Investigații, iar după aproximativ 12 ore, bărbatul a făcut un alt infarct, care i-a fost fatal. Colegii bărbatului au declarat că nu știau ca acesta să aibă probleme de sănătate, dar că bărbatul se vaccinase împotriva coronavirusului cu o zi în urmă.

În luna ianuarie, o femeie din Bacău a murit după ce a fost vaccinată. Aceasta avea 73 de ani, fiind cunoscută cu multiple afecțiuni cronice. Conform autorităților, femeia a fost vaccinată în ziua de 22 ianuarie împotriva noului virus, la Centrul de Vaccinare al Spitalului Județean de Urgență Bacău. „În perioada de supraveghere post-vaccinală, persoana nu a prezentat modificări ale stării de sănătate. După perioada de monitorizare, persoana a părăsit centrul de vaccinare, fără alte acuze. Aceasta a fost ulterior transportată la Unitatea de primiri Urgenșe a aceluiași spital, unde a intrat în stop cardio-respirator și nu a răspuns manevrelor de resuscitare„, a anunțat Grupul de Comunicare al CNCAV.

Se va schimba modalitatea de programare pentru vaccinarea anti-COVID19

Vicepreședintele Comitetului Național de coordonare a activităților privind vaccinarea anti-COVI19, Andrei Baciu, modalitatea de programare pentru vaccinare se va schimba începând cu 15 martie. ”Din 15 martie o să putem să accesăm şi să ne înregistrăm pentru vaccinare, astfel încât, în momentul când vor ajunge doze pentru un centru pe care îl selectăm, să fim anunţaţi şi să putem să mergem să ne vaccinăm foarte uşor. Practic se întrevede şi deschiderea celei de-a treia etape, ultima etapă, tocmai pentru că în luna martie se primesc peste 2,6 milioane de doze, iar în luna aprilie la fel, doze foarte multe, de ordinul milioanelor”, a declarta Andrei Baciu.

În momentul în care unei persoane îi va veni rândul la vaccin, aceasta va primi un mesaj pe telefon.”Concret, ne dorim să ne vaccinăm într-un anumit centru pe care îl ştim, care se află în proximitate, în oraşul nostru. Când intrăm pe platformă, o să vedem centrele de vaccinare şi ne alegem un centru de vaccinare, iar atunci când ne alegem respectivul centru noi o să vedem câte persoane sunt în faţa noastră, ştiind astfel cam când ne-ar veni rândul. După ce se face această înregstrare, în momentul în care ne vine efectiv rândul să ne vaccinăm, vom fi anunţaţi prin SMS pentru confirmare”, a mai declarat Baciu. Astăzi, va fi vaccinat anti-COVID persoana cu numărul 1.000.000, iar de la începutul imunizării, s-au înregistrat 5.587 de reacţii adverse la vaccinurile Pfizer, Moderna şi AstraZeneca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: