Redactia.ro
Home » Știri » Frații Dedeman au dat o nouă lovitură! Cea mai recentă achiziție i-a costat 45 de milioane de euro 

Frații Dedeman au dat o nouă lovitură! Cea mai recentă achiziție i-a costat 45 de milioane de euro 

fratii paval

Frații Pavăl, patronii Dedeman, dau o nouă lovitură financiară și fac o nouă achiziție de milioane de euro. Iată despre ce este vorba și ce sumă de bani trebuie să scoată din buzunar cei care vor să petreacă o noapte în interiorul noii achiziții a fraților Dedeman.

Frații Dedeman au dat o nouă lovitură! Cea mai nouă achiziție i-a costat 45 de milioane de euro

La începutul verii, frații Pavăl au cumpărat Grand Hotel din Gardone pentru a cărui renovare și restaurare au scos din conturi nu mai puțin de 45 de milioane de euro. Suma pe care au investit-o pare una astronomică, însă un lucru este sigur. În câțiva ani ea va fi amortizată pentru că banii pe care-i cer frații pentru o singură noapte de cazare aici nu sunt deloc puțini!

Compania oficială a patronilor de la Dedeman a anunțat că achiziționat hotelul de 5 stele din Italia. Pragul hotelului de lux a fost trecut, de-a lungul timpului, de nume de marcă. Printre cei care au vizitat locul se numără: regele George de Saxonia, la începutul secolului al XX-lea, Gabriele D’Annunzio și Winston Churchill, poetul laureat al premiului Nobel, Paul Heyse, dar și scriitorii William Somerset, Maugham și Vladimir Nabokov.

„Suntem încântați să anunțăm prima noastră tranzacție internațională, achiziționarea emblematicului Grand Hotel Gardone, un reper atemporal în Italia, care completează perfect portofoliul nostru.

Împreună cu stimatul nostru partener, Apex Alliance, pornim într-o călătorie emoționantă pentru a repoziționa Grand Hotel Gardone într-o destinație de cinci stele la nivel internațional, respectând în același timp istoria sa captivantă și bogatul său patrimoniu.

Viziunea noastră comună este aceea de a crea o destinație de neegalat pe malul acestui lac, care să răspundă nevoilor exigente ale călătorilor locali și internaționali care caută îmbinarea perfectă a frumuseții naturii cu bogăția culturală și experiența ospitalieră excepțională”, a fost anunțul făcut de către Karina Pavăl, vicepreședintele Pavăl Holding.

Conform paginilor care prezintă ofertele hoteliere, cei care doresc să ocupe o cameră dublă cu balcon și vedere spre lacul Garda trebuie să scoată din buzunar mai mult de 1.600 de lei pentru o singură noapte.

Ce avere au frații Dedeman

Adrian Pavăl şi Dragoş Pavăl sunt proprietarii celui mai mare lanț de magazine de bricolaj din România. Brandul Dedeman a luat naștere la Bacău în anul 1992 și la vremea aceea era doar un mic butic. Dragoș Pavăl este cel care a luat inițiativa. Acesta a povestit că a plecat din satul natal la un liceu în Iași deși Fălticeniul era mult mai aprope. Pe timpul vacanței se întorcea la Suceava, la casa părintească unde muncea cu sudoare pentru fiecare leuț primit de la părinți.

După terminarea studiilor liceale, acesta a urmat Facultatea de Matematică din Iaşi. După absolvirea studiilor, acesta și-a dat seama că softurile pe care le face îi aduc mai puțini bani decât salariul unei femei de serviciu. Atunci i-a venit ideea revoluționară de a deschide un mic butic. A împrumutat bani de la socrii și o Dacia Break, și-a sunat fratele și au decis să cumpere marfă rusească pe care să o revândă.

După mulți ani de muncă și riscuri asumate, acum, frații Pavăl dețin un lanț imens de magazine gestionat prin societatea de tip holding Pavăl Holding, înfiinţată în anul 2018 şi cu un capital subscris de 6,6 mld. lei. În momentul de față, brandul Dedeman este cel mai mare business antreprenorial româ­nesc, cu afaceri de 8,2 mld. lei şi un profit net de 1,3 mld. lei în 2019.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: