Redactia.ro
Home » Homepage » Frații Tate, reținuți din nou de polițiștii din Ilfov. Ce acuzații li se aduc

Frații Tate, reținuți din nou de polițiștii din Ilfov. Ce acuzații li se aduc

fratii tate

Frații Tate, reținuți din nou pe baza unor mandate europene de arestare, emise de Marea Britanie, conform surselor Antena 3 CNN, au fost ridicați de polițiști din Ilfov în cursul serii trecute. Aceștia sunt suspectați de infracțiuni sexuale și trafic de persoane în conformitate cu mandatele europene de arestare emise împotriva lor.

Conform informațiilor furnizate de sursele Antena 3 CNN, cei doi frați au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore. Motivul pentru aceste mandate europene de arestare este investigarea unor fapte similare pentru care au fost deja judecați în România.

Britanicii cer extrădarea fraților Tate

Autoritățile britanice au solicitat reținerea și extrădarea lor pentru a fi judecați în Marea Britanie în legătură cu aceleași acuzații. Cei doi au fost transportați la sediul Poliției Capitalei, unde au fost plasați sub custodie înainte de a fi predați autorităților judiciare.

Andrew Tate, unul dintre cei doi frați, a fost anterior investigat în Marea Britanie pentru infracțiuni similare, însă dosarele au fost clasate ulterior. Situația lor va fi evaluată de Curtea de Apel București, care va decide asupra cererii de arestare preventivă în baza solicitării autorităților britanice. În prezent, nu sunt disponibile detalii suplimentare cu privire la acest caz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: