Redactia.ro
Home » Monden » Frumoasa Amna a fost la un pas de moarte. Ce diagnostic a primit. ”Nu știam dacă o să mai trăiesc!”

Frumoasa Amna a fost la un pas de moarte. Ce diagnostic a primit. ”Nu știam dacă o să mai trăiesc!”

Amna este o artistă de la noi care este foarte talentată și iubită de public. Frumoasa blondină a trăit o dramă și cel mai mare șoc al vieții ei. A fost diagnosticată greșit și a stat luni de zile în spitale pentru a face investigații.

Ce a pățit artista. Povestea de viață a Amnei

Amna și-a făcut curaj și și-a spus pe internet drama pe care a trăit-o. Vedeta a ajuns pe mâna medicilor și un diagnostic pus greșit i-a transformat viața într-un coșmar. Se pare că boala cu care a fost diagnosticată era tratabilă, deși în România medicii i-au spus că trebuie operată de urgență. Vedeta era cu psihicul la pământ, mai ales că dacă făcea această operație nu mai putea face copii.

Foarte bolnavă, nu bolnavă. Și nu știam dacă o să mai trăiesc, cât o să mai trăiesc. Dar am trăit cu o dungă pe buletin și cu niște analize la Fundeni, în fiecare marți, timp de un an.
Cineva de la Fundeni mi-a pus un diangostic greșit, iar timp de un an de zile am trăit cu ideea că sunt mult mai bolnavă decât eram de fapt.”, a spus Amna.

Amna a mers să se trateze în Austria

Amna a mai dezvăluit faptul că s-a decis să meargă peste hotare pentru a mai consulta părerea unui alt medic. În Austria a aflat că de fapt nu are nevoie de operație și că se poate trata. Marele noroc al artistei a fost instincul său. Deși medicii din România au vrut să o opereze, în ultimul moment Amna a decis să refuze operația.

Trebuia să mi se scoată colul uternic a doua zi, de astăzi pe mâine, toată noaptea m-am rugat la Dumnezeu să-mi dea un semn, m-am hotărât să nu fac asta. Oricum doctora își anulase toate operațiile în ziua respectivă.

Eu nu mai puteam să fac copii, eu nu trebuia să fac această operație deoarece nu eram atât de bolnavă, femeia aia m-a diagnosticat prost, un an de zile am trăit cu o dramă, am fost distrusă psihic.

A trebuit să ajung în Austria ca să înțeleg că eu nu sunt bolnavă atât de rău și că e totul tratabil. Îi mulțumesc lui Dumnzeu pentru toată lecția aia.”, a mai spus Amna.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: