Redactia.ro
Home » Monden » Frumusețea de odinioară i-a fost „furată” de operațiile estetice. Cum a ajuns să arate actrița Janice Dickinson

Frumusețea de odinioară i-a fost „furată” de operațiile estetice. Cum a ajuns să arate actrița Janice Dickinson

GALERIE FOTO (11) Frumusețea de odinioară i-a fost _furată_ de operațiile estetice. Janice Dickinson

Frumusețea de odinioară i-a fost „furată” de operațiile estetice. Janice Dickinson era  considerată în urmă cu câțiva ani, una dintre cele mai frumoase prezențe feminine de la Hollywood. Janice s-a făcut remarcată pentru prima oară în lumea modei și s-a autointitulat “primul supermodel al lumii”. Cum a ajuns să arate vedeta la vârsta de 66 de ani.

Frumusețea de odinioară i-a fost „furată” de operațiile estetice. Cum a ajuns să arate actrița Janice Dickinson

Frumusețea de odinioară i-a fost „furată” de operațiile estetice. Janice Dickinson a fost una dintre cele mai dorite femei din anii ’70 și ’80, făcându-se remarcată în lumea modei, dar și în lumea cinematografiei. Aceasta a apărut pe copertele revistelor de specialitate, fiind extrem de mândră cu o copertă Vogue. Cu toate astea, Janice Dickinson s-a schimbat total în ultimii ani, după ce a apelat la numeroase intervenții estetice. Dorind să aibă un fizic frumos, Janice a apelat la ajutorul medicilor esteticieni, lăudându-se în ziarele de scandal că primele silicoane i le-a plătit celebrul actor Sylvester Stallone, unul din foștii săi iubiți. În prezent, vedeta se află la cea de-a patra căsnicie. Anul trecut, fostul model și soțul său au fost surprinși de paparazzi în timp ce se îndreptau către o farmacie din Los Angeles, iar vedeta este greu de recunoscut din cauza operațiilor estetice.

Susținătorii săi au rămas șocați de felul în care fosta actrița arată în prezent, având în vedere că aceasta avea trăsături absolut superbe în tinerețe. Cu toate astea, Janice a recunoscut întotdeauna că și-a făcut operații estetice, precum implanturi de silicon, lipoabsorbție, botox și lifting facial. Din nefericire, aceste intervenții nu au ajutat-o deloc, ba dimpotrivă, au transformată într-o persoană total diferită.

Janice Dickinson a avut cancer

Janice Dickinson se află la a patra căsnicie. Aceasta este căsătorită cu psihiatrul Robert Ganer, în vârstă de 72 de ani. Cei doi s-au cunoscut la o întâlnire pe nevăzute, după ce fiul acestuia i-a ajutat să se apropie. După trei luni de întâlnire, Janice și Robert au decis să se căsătorească. Relația celor doi a fost greu încercată, deoarece Janice a aflat că are cancer la sân, aceasta făcând ședințe de chimioterapie până la jumătatea anului 2017. „Inițial, când medicul a găsit nodulul, mă durea, acesta fiind momentul în care am știut că este grav. Când am mers la biopsie, am aflat că am cancer la sân”, a declarat vedeta într-un interviu. „Voi trece peste. Voi fi bine. Sunt Janice Dickinson și o să trăiesc mult timp. Încă nu scăpați de mine”, a adăugat Janice.

Actrița a fost speriată pe tot parcursul tratamentului, pentru că mama sa a murit din cauza cancerului. Janice a fost sensibilă în tot acest timp, pentru că și-a adus aminte cum s-a simțit când și-a pierdut mama, și se gândea la fiul său. Din fericire, actrița a învins cancerul iar acum se simte foarte bine, fiind fericită alături de familia sa. Janice Dickinson a fost jurata la America’s Next Top Model și deține agenția de modelling, Janice Dickinson Modeling Agency, având și o emisiune difuzata la Tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: