Redactia.ro
Home » Monden » Colin Farrell, Pinguinul din The Batman, surprinde cu o transformare radicală de look! Cum arată acum actorul

Colin Farrell, Pinguinul din The Batman, surprinde cu o transformare radicală de look! Cum arată acum actorul

GALERIE FOTO (3) Colin Farrell, Pinguinul din The Batman, surprinde cu o transformare radicală de look! Cum arată acum actorul

Colin Farrell a surprins cu un nou look! Actorul care a interpretat rolul Pinguinului în The Batman i-a șocat pe toți cu transformarea sa.

Colin Farrell surprinde cu o transformare radicală de look

Colin Farrell și-a ras complet părul. Actorul a fost fotografiat zilele acestea în Los Angeles, în timp ce ieșea de la sala de antrenamente. Imaginile au devenit virale în mediul online, fanii fiind șocați de cum arată acum celebrul actor.

Cel mai probabil, actorul în vârstă de 44 de ani, a recurs la această schimbare de look pentru rolul din „The Batman”. Actorul este gata să se reîntoarcă pe platouri pentru a continua filmările.

Colin Farrell, Pinguinul din The Batman, surprinde cu o transformare radicală de look! Cum arată acum actorul

Colin a filmat și anul trecut pentru „The Batman”, unde îl joacă pe Pinguin, iar transformarea sa pentru acest personaj a fost una foarte lăudată. Fanii și colegii săi nu l-au recunoscut prima oară când a apărut în rolul Penguin.

Rupert Penry-Jones, care-l joacă pe primarul din Gotham, Don Mitchell, a povestit că nici nu și-a dat seama că sub machiajul respectiv se află Colin.

Colin Farrell, Pinguinul din The Batman, surprinde cu o transformare radicală de look! Cum arată acum actorul

”Am crezut că este un actor în rol secundar. Iar el continua să-mi vorbească foarte prietenos, ca și cum ne cunoșteam de mult timp, apoi am observa detaliile costumului. Avea o bretea pe picior si aceste cicatrice pe față și mi-am zis ‘Chiar au depus foarte mult efort cei de la machiaj pentru un rol secundar …apoi brusc am realizat: ‘La cum arată, acest tip l-ar putea juca pe Penguin. Dumnezeule, este chiar Colin Farrell!’. Apoi am ridicat privirea, eram aproape nas în nas cu el, ca să mă conving. Nu-ți puteai da seama că e Colin, uimitor”,  a povesti Rupert pentru Digital Spy.

Când apare The Batman

Data de lansare a lungmetrajului de 100 de milioane de dolari a fost amânată până în 2022, din cauza pandemiei. Dacă ar fi să descriem vibe-ul în două cuvinte, acestea ar fi: mister și violență. În acest nou film vom avea parte de un ‘Batman’ care va comite erori, de un erou care va învăța din greșelile sale și îl vom vedea în acțiune pe cel mai bun detectiv din lume.

De-a lungul anilor, în rolul Pinguinului i-am văzut pe Burgess Meredith, în seria tv Batman, între 1966 – 1968, pe Danny DeVito, în 1992, în Batman Returns, și pe Robin Lord Taylor, în Gotham, între 2014-2019.

Nu e singura producție întârziată de Warner Bros. Au mai fost amânate lansările unor producții precum The Many Saints Of Newark, ce se vrea o contiuare a celebrului serial The Sopranos. Lansarea era programată pe 25 septembrie, dar a fost amânată pentru 12 martie anul viitor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: