Redactia.ro
Home » Monden » Fuego a depășit suta de kilograme. Ce eforturi face cântărețul pentru a slăbi: „Fructe nu am voie, doar mere verzi, pentru că ele conțin mai puțin zahăr”

Fuego a depășit suta de kilograme. Ce eforturi face cântărețul pentru a slăbi: „Fructe nu am voie, doar mere verzi, pentru că ele conțin mai puțin zahăr”

Celebrul artist Fuego a fost invitat în urmă cu o săptămână la emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV. Acolo a vorbit despre faptul că în urmă cântărea nu mai puțin de 108 kilograme, și în decurs de 7 zile a ajuns la 103. Este nemulțumit de felul în care arată și își dorește să piardă în greutate.

Artistul a declarat că face eforturi în acest sens și nu se gândește să renunțe prea curând. Cu atât mai mult cu cât va susține un spectacol de amploare în scurt timp.

Cântărețul a mărturisit în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de la PRO TV, că și-a dat seama că trebuie să se pună pe slăbit în momentul în care a realizat că nu va încăpea în costumele de scenă care i-au fost pregătite pentru următorul său concert. A aruncat din frigider toate alimentele nesănătoase, nu mai consumă zahăr și a introdus în dieta sa mai multe salate.

„Acum o săptămână aveam 108 kilograme. Nu mă crede nimeni dacă spun… și mă urc dimineața pe cântar și îmi vine să arunc cântarul ăla, mă uit să văd dacă am mai slăbit un kilogram măcar. (…) Eu trebuie să ajung la 85 de kilograme, dar nu mă grăbesc. De o săptămână știți ce fac? Am început să mănânc carne de curcan. Nu mănânc altă carne. Apoi salată, tot ceea ce e verde. La fructe nu am voie nimic, doar mere verzi pentru că ele conțin mai puțin zahăr și priviți-mă! Într-o săptămână am ajuns la 103 kilograme”, a povestit cântărețul în direct la PRO TV.

Fuego se pregătește intens pentru următorul concert

Artistul Fuego se pregătește cu intensitate pentru următorul său concert, unde va schimba nici mai mult, nici mai puțin de 8 ținute.

În timpul pandemiei, interpretul de muzică ușoară și-a descoperit recent și o nouă pasiune, pictura. Prin intermediul picturii a reușit să treacă ușor peste această perioadă dificilă pentru toată lumea.

„Mi-a fost foarte greu, dar m-am regăsit pe mine, am pictat. Am pictat foarte mult și asta mi-a făcut bine. Cu siguranță tuturor ne-a fost greu și încă ne este”, a declarat Fuego la „Vorbește lumea”, acum ceva vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: