Redactia.ro
Home » Monden » Fuego are probleme de sănătate. Artistul trebuie să urmeze un tratament: „Nu degeaba am slăbit aproape 12 kilograme”

Fuego are probleme de sănătate. Artistul trebuie să urmeze un tratament: „Nu degeaba am slăbit aproape 12 kilograme”

GALERIE FOTO (2) Fuego ia în considerare retragerea din industria muzicală: „Nu-mi doresc să cânt mult!”

Fuego are probleme de sănătate. Artistul și-a îngrijorat fanii cu ultimele declarații. Paul Surugiu sau Fuego a declarat că se confruntă cu unele probleme de sănătate, iar acest lucru și-a pus amprenta asupra fizicului său, slăbind 12 kilograme.

Fuego are probleme de sănătate. Artistul trebuie să urmeze un tratament: „Nu degeaba am slăbit aproape 12 kilograme”

Fuego are probleme de sănătate. Artistul trebuie să urmeze un tratament. Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar de-a lungul timpului a fost discret cu viața sa personală. Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, și-a îngrijorat fanii cu ultimele declarații. Cântărețul a declarat în cadrul unui interviu că se confruntă cu probleme medicale, mai exact, este predispus către probleme cardiace, lucru moștenit din partea tatălui său. Așadar, pentru ca problemele de sănătate să nu se agraveze, artistul trebuie să meargă regulat la medic pentru a face analize. Mai mult, Fuego trebuie să urmeze un tratament prescris de medic.

Cântărețul a explicat că acesta este motivul pentru a slăbit aproximativ 12 kilograme. „În momentul în care vii dintr-o genă și moștenești ceva de la părinți, în speță, problema pe care a avut-o tatăl meu cu inima … eu tratez lucrul acesta, prin pastile, care nu sunt niște pastile foarte complicate, pe care le ia orice român în fiecare dimineață.Asta nu înseamnă că sunt un om bolnav. Încerc să mă întrețin, încerc să fac lucruri frumoase pentru corpul meu, nu degeaba am și slăbit aproape 12 kilograme”, a mărturisit Fuego, la o emisiune TV.

Fuego a slabit

Fuego, despre situația sa financiară

Din cauza pandemiei de coronavirus, artistul nu a mai susținut de luni de zile un concert. Cu toate astea, Fuego susține că nu are probleme cu banii. Chiar și așa, cântărețul mărturisește că nu mai poate trăit mult din economii. „Cineva mă întreba recent dacă am economisit pentru vremuri grele. Eu sunt un om chibzuit şi nu fac extravaganţe de nici un fel. Am reuşit să-mi pun deoparte anumite resurse, dar dacă n-aş avea activitate deloc un timp mai lung, pentru că eu din asta trăiesc, din asta îmi plătesc facturile, ratele, angajaţii, toată producţia, n-aş rezista foarte mult.Eu sunt un artist independent, care-şi susţine singur, din banii proprii, tot ce face, de la online, la piese, orchestraţii, ţinute, producţii, concerte, absolut tot. Nu e foarte simplu şi oricât ai avea pus deoparte, la un moment dat, sacul tot se termină!„, a spus artistul.

În pandemie, cântărețul a continuat să apară la televizor, având propria emisiune la TVR2. Dar se știe că muzica e marea lui pasiune și vrea să urce din nou pe scenă. Pe lângă asta, Fuego este pasionat de pictură. „Când pictez, sunt fericit. Acolo, pe pânză, e lumea mea pe deplin. Îmi adun visele, îmi pun ordine în gânduri, sunt inspirat şi culorile îmi liniştesc sufletul. Nu sunt vreun mare pictor. Nu mă consider aşa. Sunt doar un om pasionat, care a descoperit că-şi poate investi timpul liber cu folos. Florile mele sunt simple, sunt viziunea mea şi au în ele un fragment de sinceritate.Sunt onorat că am ales ca această activitate să-mi împlinească destinul artistic şi cred eu că undeva, peste ani şi ani, picturile mele vor rămâne pe peretele cuiva şi va bucura! Zilele care vin am pentru voi şi o premieră muzicală!”, a mai dezvăluit cântărețul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: